poraba goriva
- matejpurgar19
poraba goriva
a je mogoce kdo kej kdaj gledu kok ma five petka porabo??? jez mam okol 7l sam sm mogu lepo pocas vozit, pa ful sparat, glede na to da mam velik vzponov pa padcev.
kol je pa prostornina rezervovarja??
a je 40 litrov z rezervo al brez rezerve??
kol je pa prostornina rezervovarja??
a je 40 litrov z rezervo al brez rezerve??
http://www.poraba.com/car_stats.php?carid=3966
Pri porabi se lepo vidi razlika v letnih casih in razlicnih menjalnikih (od zacetka serijski od Campuske, ki je zelo, zelo dolg.. ..potem pa od Cliota 1.2, ki je zelo kratek).
Pri porabi se lepo vidi razlika v letnih casih in razlicnih menjalnikih (od zacetka serijski od Campuske, ki je zelo, zelo dolg.. ..potem pa od Cliota 1.2, ki je zelo kratek).
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Re: poraba goriva
purgar jst sm imel z mojo fiveko 6.5,recmo 7 k smo se v solo vozil...
to je normalna poraba tega avtomobila...
to je normalna poraba tega avtomobila...
- Primož Five
- matejpurgar19
- Primož Five
Men je tud slo cez tehnicnega brez problema ker ko vidjo mmozje da je fergazer mal zez prste po moje gledajo. Drgac pa je v skofji loki en stric ko je men na mojmu prejsnjemu cliotu nastelu ferkota madon avtu je skor za 1,5 litra poraba padla. Kokr jst vem sm mel jst tud probleme z ventili k sem mel neki drgac nastiman takrat je tud zaugala masina k madona. Pel kr majstru iz SL(ce bos rabu cifro klikna na msn al pa pm) ti bo veliko povedu za dokaj razumno ceno.
Štrom for wife, UPS for life.
Ma ja nekje notr v hosti je ja samo cudno meni je nastimal v nulo vse skup. SIcer pa pel se enkrat k njemu pa rac da je racunalnik menjan pa vse nareto ce lahko se fergota mal pogleda pa proba nastelat ce gre seveda se kaj. Sej beseda ni konj.bam88 napisal/-a:je ta majster slucajn tam ko se pred picerijo Oliva zavije desno dol v ene jebovce? Ce je to ta nimam kej prevelkega zaupanja. Sem peljal avto tja in pojamral da mi zre prevec ga je dau na tester in ugotovu da je zanic racunalnik. Sem pol zamenjal racunalnik ampak problem je se zmeri ostajal.obi napisal/-a:Men je tud slo cez tehnicnega brez problema ker ko vidjo mmozje da je fergazer mal zez prste po moje gledajo. Drgac pa je v skofji loki en stric ko je men na mojmu prejsnjemu cliotu nastelu ferkota madon avtu je skor za 1,5 litra poraba padla. Kokr jst vem sm mel jst tud probleme z ventili k sem mel neki drgac nastiman takrat je tud zaugala masina k madona. Pel kr majstru iz SL(ce bos rabu cifro klikna na msn al pa pm) ti bo veliko povedu za dokaj razumno ceno.
Štrom for wife, UPS for life.