Predstavljam mojo bodoco lagunco 2.2DCi Initiale. Oprema itak popolna, manjka samo stresno okno. Druga je vse. Bodoca pa zato, ker jo imam sedaj en teden na probi, v ponedeljek pa imam na servisu pregled pol pa prepis ce bo vse ok. Malo me skrbi zvizganje pri pospesevanju, tam nad 2000obrati. Upam da ni turbo, ker ce je je ne bom vzel. Kaksne mnenja o laguni, da se lazje odlocim? Aja turbo je bil ze menjan v garanciji in sicer pri 48.000km, zraven pa EGR, sesalni kolektor in ostale malenkosti. Avto ima sedaj 140.000km. povprecna poraba pri mojih 300km, 7.0l dizla. Ni slabo za 150KM in mojo tezko nogo.
Kolega je nekaj casa nazaj mel taksno Laguno, ne karavan... No in je vse mozno zamenjal od mehanskih delov razen menjalnika ni.. Potem se je pa avta resu ker je prevec za avto delu....
Da turbina zvizga pri pospesevanju ni nic narobe! Kakor se govori so pa te 2.2 motorji do letnika 2003 problematicni. Drugace je pa lepa lagunca! Se kaksno sliko notranjosti prilepi!
Robertos_664, kolega je pred letom dni kupil isto 04 letnik, laufa brezhibno! Js jo mam 2 mesca, letnik 04. Sicer jo mam premalo casa da bi trdil ampak za enkrat brez problema. Turbina sicer ne zvizga, slisi se jo samo ko ni ogreta, kar se pa tudi pri novem Audiju! Je pa res da je znak, da gre h koncu ce konstantno zvizga!
Srecno voznjo in LP!
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
zvizga enako ze enih 20.000km, kar se mi zdi cudno. Sploh pa ne vem ce je turbina. Do sedaj sem slisal da je lahko kaksna pocena cev, hladilnik sisnjenega zraka, razpoka pri katalizatorju... Tako da bomo videli jutri na servisu. Drugace je pa avto spica, predvsem notranjost. Sicer malo plastika skripa na neravninah, vendar radio preglasi vse
popravilo je ze v teku. Ko se bo barvalo, se bojo pobarvale tudi vse letvice, ki so nagravzno zlato rjave, v barvo avta. Pa prtljaznik pride bolj clean, brez napisov.