Ki bi mi za normalno ceno pobarval letvice in pragove? Ce je iz Lj ali okolice, bi bilo super! Pri Pleskotu hocejo okoli 300eur, kar mi je malo prevec.
nazadnje mi je racunal 320 za oba odbijaca (treba jih je blo dat v sprickit in naprej...), pa res da se mi je mal mudil, on je mel pa itak polno garazo, dvorisce, itd...
na skoflci je zlo dobr licar, men je barvu letvice,kljuke,ogledala,ledvicke, oba odbijaca pa se clean look zadi kjer je blo potrebno svasanje in kitanje lukenj. kostal me je pa 370 eur
Kje najdete vi te zlatarje. Mene je prslo klepanje dvojih vrat, enga boka in pa havbe + strihanje celga avta 980eur Res pa je da za tiste stiri plasdtike se nobenmu ne da vsega stimat pa zato ceno zasolijo.
Ima kdo kontakt od kaksnega licarja, da ga vprasam za koliko bi mi pobarval? Nekje okoli 150eur se mi zdi normalna cena za pobarvati letvice in pragove.
Stupo napisal/-a:Ima kdo kontakt od kaksnega licarja, da ga vprasam za koliko bi mi pobarval? Nekje okoli 150eur se mi zdi normalna cena za pobarvati letvice in pragove.
jurcek un mi je ze takrt reku 100eur sam za letvice...
pol pa geezmo zrihtu za 80eur tko da stupo geezmotu rec