Tu v mojmu nejbrhudu se vozi en rdec coupe s takimi grafitnimi ozjkami. Pa je res lusno za videt.Duli napisal/-a:te ozje se mi zdi da kr na usak avto pasejo. ce jih bos pa na kako grafitno strihnu, jih bos pa lahku men dau za na mojga
evo se mojga druzga francoza ;)
Ma vem davc. Sej je okej, samo so premajhne
Ma sment ko so nase ceste verjetno najbolj zanc v Evropi, razn kake Romunije al pa kaj
Ce bi del kazni, ki jih policaji poberejo namenili obnovam cest, bi blo dosti boljse. Tako se ne premakne nikamor iz mrtve tocne. Sam krpajo pa krpajo 
Okej zdej sm su ze prevec v offtopic
lp.
P.S. kaj mas to za ene gume gor? Mogoce bi jih kupu ker je 195 prevec za 1.2, 185 so pa ful drage nove. Ce bos prodajau mi reci...
Okej zdej sm su ze prevec v offtopic
lp.
P.S. kaj mas to za ene gume gor? Mogoce bi jih kupu ker je 195 prevec za 1.2, 185 so pa ful drage nove. Ce bos prodajau mi reci...
za lepoto je treba potrpetslovenc napisal/-a:Se vid, da te se nism pelou...ze na 15" se ti zdi, da si brez amortizerjou...ka sele na 17
jst k mam 17ke prou premislujm da bi dau zimske 14 col ksn mesec prej k je res groza kako mamo slabe ceste kle u lj in je treba prou slalom vozt po cesti da se izognes luknjam