drugace pa bi bilo tudi mozno za centralno zaklepanje, samo ti letniki so mel drugacne konektorje za motorcke (mogoce se tut motim). Al pa tretja zavorna kot je reku tommy ampak ph1 je mnda niso mel.
kabl gre na motorcek brisalca, s tem da mi brez tega konektorja odpre in zapre sam kuferam, sedaj pa ne vem kaj lahko priklopim potem gor na tole, ce sploh lahko kaj.
Ja kabel ti iz avta v zadnjo havbo pride na desni strani zgoraj, od tam pa gre po havbi do brisalca, do sipe (gretje) in pa do motorcka za centralno. Torej samo tist konektorcek, ki je na tem kablu, ki pride iz avta stekas v ta konektor od brisalca.
hvala lepa. sedaj pa se ventilacija.... na poziciji 1 ter 2 dela vse normalno, ce das pa na pozicijo 3, skuri varovalko, ter avto vec ne vzge. kaj bi lahko bilo?
bolse slike nism najdu ... seveda niso original obarvane, dobis jih pa na vsakem petrolu ... no vsaj jst sm jih ko sem jih rabu ... aja pa ne vem al je blo to bl tko receno, al je res, ce bos menjal te zarnice, zamenji vse naenkrat, ne samo tiste k je pregorela ...