Scenic II by mali
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
baje ce cepiras, se ti pr normalni voznji zmansa poraba86-4PJ napisal/-a:pol ti ful mal zre glede na to da mas take valarje gor pa 17'' ... pol svoje nardi tut chipmali napisal/-a:Pred eno uro sam tankal 55l in sem naredil 910km (6-6,1). Moram reci, da je bila dokaj zmirna voznja. Min. porabo sem imel 5,7; max. pa 6,8. Drugace pa nimam lahke noge.
no, nj te potolazim, da le ni tako hudo. Glede na to, kako je on z avtom ravnal, sm vedu, da mu bo enkrt turbino razgnal. In mu jo je ravno pred prvim predorom na stajerski AC.
Nekak isto pa cutim, da se bo bratu (Clio II 1.5 dCi) podobno zgodil enkrt.
Tko da, ce delas tko, kot je treba s turbincem, pol je se vseen mal mn skrbi. Je pa res, da nkol ne ves, kdaj te bo kj presenetilo.
Nekak isto pa cutim, da se bo bratu (Clio II 1.5 dCi) podobno zgodil enkrt.
Tko da, ce delas tko, kot je treba s turbincem, pol je se vseen mal mn skrbi. Je pa res, da nkol ne ves, kdaj te bo kj presenetilo.
Chipiral mi je Samo iz Celja in sem zelo zadovoljen. Pa se poceni je bil. Tudi stevce "popravlja"
.
Kaj se pa tice turbine; to je moj tretji dci in z vsakim sem naredil cez 110000km, pa nimam nobenih tezav. Tako kot je Stupo napisal. Hladnega ne smes navijat. Pa se olje menjam na 15000km ne pa na 30000km kot je predvideno.
Lahko mi pa jutri crkne, saj nikoli ne vec.
Kaj se pa tice turbine; to je moj tretji dci in z vsakim sem naredil cez 110000km, pa nimam nobenih tezav. Tako kot je Stupo napisal. Hladnega ne smes navijat. Pa se olje menjam na 15000km ne pa na 30000km kot je predvideno.
Lahko mi pa jutri crkne, saj nikoli ne vec.