R5 l.'96 new project
- matejpurgar19
- matejpurgar19
leta 2006 januarja sm pac kot vsak mlad fant prides do svojega vozniskega izpita. in seveda ce je v zepu vozniski izpit potrebujes pac se svoj avto. Na zacetku sm si zelo zelev imeti citroen AX, ker ga je pred casom imev ze moj oce. Ampak ta zelja se mi ni uresnicila. po priblizno enem mesecu je oce izvedev za renault 5 z 1.1 motorjem. (slike zal nimam). nad avtom sem biv ze po preizkusnji vozni zelo navdusen in z lastnikom sva se zmenila za ceno, takrat se bivsi tolarji 60000 sit. avto je biv slabse ohranjen ampak kmalu sem ga spravil v red, masina je spilala ko urca ceprav je avto imev 165000km. No da nadaljujem s tem avtom sem se voziv do 15 novembra lani in narediv 35000km. 15 novembra se mi je pac zgodila nesreca ker je bla cesta spolska zaradi snega, poleg tega sem imel pa se slabe gume. uglavnem zgodilo se mi je tole.

- matejpurgar19
Po tej nesreci sm si kupiv novo petko ki pa je bila seveda 1.4 motor 94 letnik z centralnim zaklepanjem, ki sem ga tuti ze imel v campuski. (slike spet zav nimam) bila je solidno ohranjena imela pa je le 50000km, vendar sm biv v to realnost kilometrov zelo nepreprican 100%. Ampak ocitno mi prva nesreca ni dala vedeti dovolj, in marca letos se je nesreca ponovila vendar veliko hujsa, avto sem namrec skupaj z dvema sopotnikoma zaradi driftanja kot bi lahko rekel obrnil na streho, k sreci nobenemu od sopotnikov in meni ni bilo nic. In avto je postav takle:

in kod seveda avto je biv zelo popraskan in pobuskan tako da je biv totalka
(jo mam se vedno ce kdo rabi kak rezervni del)

in kod seveda avto je biv zelo popraskan in pobuskan tako da je biv totalka
(jo mam se vedno ce kdo rabi kak rezervni del)
- matejpurgar19
- matejpurgar19
ker sem imel prvo petko se vedno doma in obe v razbitem stanju sem se jih moral pac znebiti ampak znebiv sem se samo campuske. znebiv sem se jo pa tako da sem od five petke uzev zadje dele ki so bli na sreco celi. campusko mi je uspelo spraviti v tako stanje da sem jo po tem prodal za 60eur-bolje kot nic ali da ga peljem na odpad ker odpat je potrebno se placati.
tukaj je slika campuske v razbitem stanju:

in tukaj v popravljenem stanju ( bilo je popravljeno zelo na hitro, in amatersko ker pac nimam niti orodja za kleparijo ker sm le poklicni mehanik):

tukaj je slika campuske v razbitem stanju:

in tukaj v popravljenem stanju ( bilo je popravljeno zelo na hitro, in amatersko ker pac nimam niti orodja za kleparijo ker sm le poklicni mehanik):

- matejpurgar19
- MeGaNe_16V
- Kraj: Zasavje, Maribor
- matejpurgar19