Lepo tudi meni clio 1.2 16v vsceraj ni hotel vzgat niti zavergla ne, danes zjutraj pa je spet slo in sedaj opet tema akumulator je se prvi kaj bi to bilo akumulator? Jaz mislim, ce bi bil, potem mi danes zjutraj ne bi vzgal ali se motim?
Hehe Jaz grem 7.7 sem narocen na servisu pa bomo vidl. Akumolator imam tud prvi se. Se pravi je star vec kot 5let ze Alternator pa tudi fila Zdaj ce ni ta vstrajnik je pa akumolator.
Hehe No ce koga zanima danes sem bil na pregledu tistih 25 tock renaultova kao minuta in smo avto tud priklopli na racunalnik. Napake ne pokaze nobene, serviser mi je rekel da je za slab vzig krivo gorivo ( PETROL 95 ), katero sem res natankal na domaci petrolovi bencinski ki ima stari in vrjetno tudi zelo slab bencin. Za napako tipala na vstrajniku pa baje ce je tisto krivo avto sploh ne vzge vec. Sprva nekaj zavergla nato pa cisto obstoji in avto ne vzge vec
No torej zdaj sem v avto natankal 100 pa bomo vidli kako bo z vzigom. Zaenkrat brez problema....
Drmo napisal/-a:Ciscenje ne pomaga nic, ker je to magnetna zadeva. Pomoje da je problem drugje. Kdaj je bil servis narejen nazadnje (svecke, olje, filter...)?
Svecke(NGK) filter zracni in olji olje( Sinteticno ) sem vse menjal kaki mesec nazaj! Plus tega sem menjal se zdaj akumulator. Danes bom narezen vzel vztrajnik da vidimo kaj bi blo Upam da je samo kontakt.
Mogoce bi mogli ime teme spremenit na Renault ne vzge, ker se to dogaja tudi pr Meganih, vsaj men se je. Pa je blo treba sam kontakte spucat in je zalaufala zadeva spet!
Drugace pa das v drugo pa avto porines naprej za pol metra in bo vzgal v prvo!
No jest mislim, da ce scistis tisto svinjarijo ne pomaga nic. Prej pomaga to, da ga odklopis in nazaj vklopis, ker s tem mal predrmas kontakt Probi ga odklopit pa nazaj priklopit, samo ne verjamem da bo pomagalo. Lahko je zanic, samo glede na to da avto ni tolk star je cudno da bi bil ze fuc. Lahko je pa kaksna druga zadeva fuc.
Ahh ta elektronka...mene je ze skor v grob spravla
Men bo tud pocasi v grob spravla Petka je sla 12 let brez kakih problemov clio pa ma ze na zacetku neke frke
Ampak tud to se bo porihtalo
Aja glede tipala. Vceraj sem tista dva sraufa odsraufal ju mal posprejal pa scistil tisto vez ko ju drzi, posprical tud kable mal podrmal in zaenkrat gre v prvo