CLIO Williams (1.8 16V) by mali

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Nalepke so mim no,skoda zarad izgleda.Drgac pa ce ze mas bi lahk jo usaj se na odbijac nalimou,da bi zgledal entolk original.
energie
Kraj: Novo Mesto

Odgovor Napisal/-a energie »

bomba ! :) tak avto bi pa se js mel pa ceprou ne maram starejsih avtomobilov :) res je lep
Uporabniški avatar
mali
Kraj: Dobova

Odgovor Napisal/-a mali »

Dalli napisal/-a:Istega cliota s novimi KK tablcam sm uceraj u kranju vidu. da nisi biu ti mogoce?? :D 8)
Drgac pa lepa poteza :wink:

Lp

Ja, jaz sem bil. saj sem vsak dan v vasih lepih krajih. Danes sem bil s Scenicom, jutri pa spet prehromim s Cliotom, le da imam Williams feltne in nalepke.
Uporabniški avatar
Dalli
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Dalli »

Jah madona ce si pa ze u lepih krajih pol pa poklic kj da se se lepi avtcki zberemo 8) :wink:

Lp
RENAULT 19 16V

Slika
Uporabniški avatar
mali

nightmare napisal/-a:Nalepke so mim no,skoda zarad izgleda.Drgac pa ce ze mas bi lahk jo usaj se na odbijac nalimou,da bi zgledal entolk original.
Mim gor, mim dol. Hotel sem videz Williamsa. Kaj se pa tice nalepk, pa mislim, da jih Williams nima nikjer na odbijacu. Ima samo tri nalepke. Na vsakem boku nad konec letvice in na zadnji haubi nad napisom Renault. Ce se pa motim, me pa poznavalci Williamsov obvestite, da zadevo uredimo.
Zadnjič spremenil mali, dne 26 Jun 2008, 06:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mali

Dalli napisal/-a:Jah madona ce si pa ze u lepih krajih pol pa poklic kj da se se lepi avtcki zberemo 8) :wink:

Lp
Saj gledam tvojo 19 16V bele barve vsak dan. Od prvega petrola malo naprej pa desno. Imam prav?
Posreduj mi st., da te rufnem. Nic bat, bom jaz dal za pijaco :wink:
Uporabniški avatar
Dalli
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Dalli »

Ja mas res ja :D od pruga petrola al pa kuj zravn omv crpalke. Pijacka ni problem, sam mene ni do 29. 30ga grem kuj popoudne delat 2,3 sm pa frej tko da ce bos takrt kj casa napraskou se lah slisva + ostali renojevci iz kranja ns je kr neki ane :wink: :D 8)

Cifro mas na PM

Lp :wink:
RENAULT 19 16V

Slika
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

mali napisal/-a:
nightmare napisal/-a:Nalepke so mim no,skoda zarad izgleda.Drgac pa ce ze mas bi lahk jo usaj se na odbijac nalimou,da bi zgledal entolk original.
Mim gor, mim dol. Hotel sem videz Williamsa. Kaj se pa tice nalepk, pa mislim, da jih Williams nima nikjer na odbijacu. Ima samo tri nalepke. Na vsakem boku nad konec letvice in na zadnji haubi nad napisom Renault. Ce se pa motim, me pa poznavalci Williamsov obvestite, za zadevo uredimo.
mas prou kar se nalepk na willijih tice.
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Duli napisal/-a:
mali napisal/-a:
Mim gor, mim dol. Hotel sem videz Williamsa. Kaj se pa tice nalepk, pa mislim, da jih Williams nima nikjer na odbijacu. Ima samo tri nalepke. Na vsakem boku nad konec letvice in na zadnji haubi nad napisom Renault. Ce se pa motim, me pa poznavalci Williamsov obvestite, za zadevo uredimo.
mas prou kar se nalepk na willijih tice.
Hm...Pa res ja,pardon.Sam sm jo vidu tud ze odspredi pod prvo levo lucjo,no zgleda da ni original.Sam se mi cudn zdi da nebi bla. :roll:
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

nope, tm je pa zihr ni v originalu, samu te tri so, kot je mali napisu.
Uporabniški avatar
mali

Slika
Taksne so bile, ko sem jih kupil...
Slika
Potem je sledilo ciscenje, kolikor je bilo v moji moci...
Slika
Nato je sledilo peskanje...
Slika
Koncni izdelek, pred barvanjem...
Slika
Voila!!!
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

za tale avto pa samo kapo dol !!!! zelo lep pa okusno ohranjen v originalu! volan pa kar pusti, ker so redki 16v-i z airbagom. tko, da je ta pravi posebnez! 8)

ce bos kdaj prodajal me kontaktiraj na PM prosim!! :D
Uporabniški avatar
mali

Zal ta avto vec ne bo na prodaj :lol: . Pri bajti bo ostal za vedno :lol: , ce ga ne bom prej rasul :cry: .
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

pa zakaj skoraj v vsakmu postu...omenis da ga lahko razsujes?? :? :D na to ne smes niti pomisliti! pazi ga...resno. :wink:
Uporabniški avatar
mali

Nikoli ne ves kaj te na cesti doleti :? . Lahko te kdo drug nasadi :shock: , pa imas hudica :evil: .
Zaklenjeno