Renault Scenic l.02

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
jozovc
Kraj: Duplje

Renault Scenic l.02

Odgovor Napisal/-a jozovc »

Lp

Mene pa zanima ce obstaja za te moje luci na kozolcu kaka opcija de bi monteru angel eyes al pa de bi kar kol v zvezi z lucmi popedenal. Spodaj sm prilimo sliko da vidite kako sedaj zgleda upam samo de sem prav sliko prilepiu. Bi lepo prosu ce mi lahko kdo kaj svetuje.

Slika

Tu spodaj sem pa se naso neke vrste zadnje luci in me zanima vas komentar- so vredu, homologacija? itd.

takole zgledajo org zadnje luci:
Slika

take so pa nove ki sm si jih umisliu:
Slika

lepo prisim za komentarje oziroma nasvete.

Lep pozdrav Jozovc!
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

hja..angel eyes je najbolje kupit kje prek ebay oz kaksne styling trgovine..samo dvomim ce obstajajo ze angel eyes za scenica... da bi pa original luci razdiral in notr vstavljal neke obrocke... pa definitivno jaz nebi :? prevec zajebavanja pa se pizdarije loh ornk nardis :wink:

glede zadnjih luci...ce misls scenica se kj rihtat..feltne sipe temnit spuscat pragovi odbijaci .... potem daj te luci gor..ce bos ohranil ga original tut te lucke novjo pasale gor :wink: moje mnenje :wink:
Slika
Uporabniški avatar
jozovc
Kraj: Duplje

Odgovor Napisal/-a jozovc »

Hm ja kar se pragov pa tega tice nebi daju no saj dele se ne mogu bi vidt kako bi sploh zgledal. Kar se pa sip tice pa nevem ker sedaj lohk sam zdnje temnis in bi mal cudn zgledal. drgac mam pa zj 15 col litke gor pa 205 gume. bom ga pa gotovo se dol spustu tak de bo malo bol stabilno.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Pusti original...
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

lexus lampe so out
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Odgovori