clio RSi is born by Andrej86 update (stran 17.)
Alternator ti pomoje prevec fila ce ti je nov akumulator skuril. Zmer na plusu od alternatorja kok ti fila. Tm nek do 14.8V je se ql, ce je kej vec pa ni glih dobr. 
OT: Iz kje si ti doma, morva sprobat kasna je razlika v pospeskih laguna 102kw vs clio 102kw
Kr ta tezka krava od lagune ne gre prou nikamor
.
OT: Iz kje si ti doma, morva sprobat kasna je razlika v pospeskih laguna 102kw vs clio 102kw
problem je bil ker je mehanik menjal alternator,in ne vem kaj pr vragu je caral,in je bil tist kabl ko pride gor prekratek,ga je po domace "stuklal" in je kabl pregorel in elektricni tok ni krozilDragR napisal/-a:Alternator ti pomoje prevec fila ce ti je nov akumulator skuril. Zmer na plusu od alternatorja kok ti fila. Tm nek do 14.8V je se ql, ce je kej vec pa ni glih dobr.
OT: Iz kje si ti doma, morva sprobat kasna je razlika v pospeskih laguna 102kw vs clio 102kwKr ta tezka krava od lagune ne gre prou nikamor
.
dragr lahko se enkrat zmenima,al pa prides na drag race v sg
Strom mors dat rihtat elektricarju, ne pa mehankarju.
Ce se je tokokrog od alternatorja do akumulatorja samo prekinil, bi se mogu akumulator sam spraznt ne pa unict. Ce je biu pa slab stik pa da je mal "smelcalo" je pa drugo.
Si predalec drgac
Na drag race pa tut ne grem z obicnim karavanom hahaha, sam bi blo zanimiv vidt. 
Si predalec drgac
DragR napisal/-a:Dej zdejsno sliko z laguninim motorjem kr ma cist drgac use postalven. Mislm 16v motorka, tole je pa 2.0 al pa 1.8 8v.
Zadnjič spremenil andrej86, dne 26 Jul 2008, 02:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Aha... Pol te pa morm razocarat da ti nimas 139 hp ampak samo 113...
2.0 16v motor ma 102kw, 2.0 8v jih ma pa 83... Sej bistvene razlike pa ni, vsaj v laguni ne, v cliotu se bi mogl pa kr poznat. Ubistvu je nekak tko da mas pr 2.0 8v motorju bolsi obcutk da avto gre kr ma lepso krivuljo navora, 16v pa bl tako da ga mors na obrate tisat da kam gre. Zakluck torej pr 8v motorju mas obcutk da gre, sam nakonc te pa 16v useen posprav ceprou se ti tam pa ne zdi da kam gre
2.0 16v motor ma 102kw, 2.0 8v jih ma pa 83... Sej bistvene razlike pa ni, vsaj v laguni ne, v cliotu se bi mogl pa kr poznat. Ubistvu je nekak tko da mas pr 2.0 8v motorju bolsi obcutk da avto gre kr ma lepso krivuljo navora, 16v pa bl tako da ga mors na obrate tisat da kam gre. Zakluck torej pr 8v motorju mas obcutk da gre, sam nakonc te pa 16v useen posprav ceprou se ti tam pa ne zdi da kam gre
Zadnjič spremenil DragR, dne 22 Jun 2008, 17:20, skupaj popravljeno 1 krat.