Megane Coupe 1.6 16V l.??
- MeGaNe_16V
- Kraj: Zasavje, Maribor
Ja zgleda zlo grdo pa pr tem SEBA iz A3M ni nc kriv!!!Doctor DJ napisal/-a:za nekvalitetno delo A3m-a uprasaj JO-POta, pa naj ti slike svojga auta pokaze!
Jsti jih za tako delo pobijem!![]()
Fazer in pika!
Je problem pr tastarih cliotih sert k ni nc nakazanga blatnika, je sm ravna stena! In tako smo encajta samo celo steno vn vlekla pol smo pa mal improviziral!
Pa je un SEFIC use to vidu pa ni hotu nc cene spustit!
Mislm pa da je bla cena takrat 50EUR
It's not only ENDURO, it`s LIFESTYLE!
na meganu se cist lepo nardi, k ma rob na blatniku.
fazer ti komplet tisto ravnino cca 1.5 ki je potegne ven, a3m pa zapiga samo rob, pa tist notranji pleh.
cena je podobna... tk da je vseen kam gres. nebo ti jih pa krivil, ce je bil avto kdaj strihan, k pol barva napoka.
fazer ti komplet tisto ravnino cca 1.5 ki je potegne ven, a3m pa zapiga samo rob, pa tist notranji pleh.
cena je podobna... tk da je vseen kam gres. nebo ti jih pa krivil, ce je bil avto kdaj strihan, k pol barva napoka.
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več 
eno uprasanje ..
Odbijac Renault Megane I (3.99-) grundiran DG730
Odbijac Renault Megane I (3.99-) negrundiran DG729
Kupujem en rabljen odbijac .. pa me zanima kaksna je razliga teh dveh .. prvega je cena 68eur drugega pa 58eur. Cez zimo bi se mal igrou s poliestrom pa bi kupu neki tazga.ce je kje kaksn licar da bi mi povedal
Odbijac Renault Megane I (3.99-) grundiran DG730
Odbijac Renault Megane I (3.99-) negrundiran DG729
Kupujem en rabljen odbijac .. pa me zanima kaksna je razliga teh dveh .. prvega je cena 68eur drugega pa 58eur. Cez zimo bi se mal igrou s poliestrom pa bi kupu neki tazga.ce je kje kaksn licar da bi mi povedal