Twingo l.03 - 15''
Ker na pregledu redko pregledajo komplet dokumentacijo. Se mi je zgodilo tako eno, kot drugo. Za drugi primer sem potem dopolnjeval dokumentacijo in na koncu dosegel svoje.B|ind napisal/-a:Upam na prvo.
Pa tud mislim da bi moglo it cez.. nevem zakaj bi drgac posiljal sploh naprej ce kaj nebi blo dobro..
No ja, bomo vidl.. Upam na kartoncek v petek
Najvec dela je bilo s homologacijo filtra, pa ce verjames, ali ne ....
LP,
Milan
Kje majo najvecjo izbiro pokrovckov ??
Drgac pa vesele novice !!
Danes sem dvignil karton na Avto Krka
Fedri in felge usepsno homologirane
Zdaj pa z mislimi naprej - vrjetno najprej ene druge feltne, stresni spojler in nastavek na auspuh!
Ce se kdo zanima za felge ki so trnutno na avtu naj mi poslje pm pa se zmenmo. Prodajajo pa se samo feltne brez gum!
edit:
Kako se je lepo sijal
Pol pa dez..

Drgac pa vesele novice !!
Danes sem dvignil karton na Avto Krka
Zdaj pa z mislimi naprej - vrjetno najprej ene druge feltne, stresni spojler in nastavek na auspuh!
Ce se kdo zanima za felge ki so trnutno na avtu naj mi poslje pm pa se zmenmo. Prodajajo pa se samo feltne brez gum!
edit:
Kako se je lepo sijal
Pol pa dez..

A ve kdo kaj bi bilo treba prerihtat da bi v twingota dobil sedeze od Clia - tiste ki imajo pri straneh dvignjeno da ne lezes iz sedeza (mislim da billabong in extrem verzije).
Nekaj bo treba naredit s temi sedezi!
Zadnjic sem skoraj zletel iz avta v ovinku.. zanic so tej sedezi od twinga za kake hitre voznje skozi ovinke..

Nekaj bo treba naredit s temi sedezi!
Zadnjic sem skoraj zletel iz avta v ovinku.. zanic so tej sedezi od twinga za kake hitre voznje skozi ovinke..
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Sem nameraval ze nekajkrat pridt na srecanje pa cist vsako soboto nekej vmes pride. Ko pa kasneje pridem v BS pa nobenga tm. Naslednjic obljubim da pridem pred verono. Blind ma pa mislma da isti problem 
onTopic: ena izmed moznosti je tudi da jih das preoblect in ti tapetnik naredi se ledveni del. Kaj se pa cenovno bolj splaca pa nwm.
LP
onTopic: ena izmed moznosti je tudi da jih das preoblect in ti tapetnik naredi se ledveni del. Kaj se pa cenovno bolj splaca pa nwm.
LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Duli, veem.. sm zdej nazadnje celo oblubu ampak nism mogu pol.. tko da res sorite
Pridem na naslednjega (oz. se bom potrudu na vso moc
) !! Samo povejte kdaj bo..
Kar se felten tice me edino moti to ker so res ful slabo ohranjene.. Tako da ce se nebodo menjale bom jih dal probat popravit oz. obnovit kokr se bo pac dalo..
Drgac pa strihanje plastike je v planu - ko se najde se stresni spojler da gre komplet v barvanje potem.
Sale, to bom pa vprasu. Kje pa je v NM kasn tak ? Al pa v LJ ?
Pridem na naslednjega (oz. se bom potrudu na vso moc
Kar se felten tice me edino moti to ker so res ful slabo ohranjene.. Tako da ce se nebodo menjale bom jih dal probat popravit oz. obnovit kokr se bo pac dalo..
Drgac pa strihanje plastike je v planu - ko se najde se stresni spojler da gre komplet v barvanje potem.
Sale, to bom pa vprasu. Kje pa je v NM kasn tak ? Al pa v LJ ?