R19 16V l.1994 by Crvenka:D :D--Dalli Str 17 slika:D

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Ce, ko ga prizges lavfa normalno kakih 10s do 30s, potem pa se ti zacne zaletavat potem to ni motorcek prostega teka ampak ali zanic CTS senzor ali pa fuc lambda. Napaka je bolj opazna ko je zunaj vlazno oziroma dezevno vreme. Ce je potem nekaj dni sonce napaka skoraj popolnoma izgine. Izgine tudi, ko je motor topel oziroma je v dosti bolj mili obliki in traja manj casa. CTS je na servisu 34eur, ponaredek 17eur, lambda je original Renault 140eur ponaredek je 85eur. Upam da sem ti kaj pomagal.

LP Robi
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
Dalli
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Dalli »

Ja tocn tko je tm ksne 30sec normaln laufa pol pa zacne, se prau to je to. Seveda da si mi pomagal :wink: hvala ti

Lp
RENAULT 19 16V

Slika
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Ja sigurno je to kar je Robi1000 povedau. Js bi ti se priporocau, da pogledas ob naslednjem servisu lezaje ojnic, ker so to serijski problemi pr teh motorjih. Da nebi slucajno zribalo kdaj v bliznji prihodnosti. Ce je pa blo ze menjano pred kratkim, potem bo ok.
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

najprej lambdo izklop, pa bos vidu ce ti isto dela. ker tej motorji laufajo tut brez lambde enako kot z njo. tku da probi najprej to, pa bos vidu. pa se katalizator stran uzem, ce bos ze lambdo odklaplu. ;)
Uporabniški avatar
Duli

ClioOwner napisal/-a:Ja sigurno je to kar je Robi1000 povedau. Js bi ti se priporocau, da pogledas ob naslednjem servisu lezaje ojnic, ker so to serijski problemi pr teh motorjih. Da nebi slucajno zribalo kdaj v bliznji prihodnosti. Ce je pa blo ze menjano pred kratkim, potem bo ok.
hja no tu pol ni glih navadn servis, ampk je ze kr konkretno dela, da se ojnicne lezaje zamena. ker je treba kr precej stvari razkopat. pa ce se ze odpira blok, se jih u usakem primeru zamenja, ker so itak dost pocen (okol 50eur).
Uporabniški avatar
Dalli

Katalizator je ze dol :D :oops: , aha hvala bom probou dol uzet pa da vidmo kako bo. to sm pa ze slisou pr beam x ovi temi za lezaj ojnice tko da sm se ustrasu od takrt, tko da bom pregledou mam ze u planu sam mal kasnej da do dnarja pridemo :D :D 8) .

Lp :wink:
RENAULT 19 16V

Slika
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Ojnicne lezaje pa ja ni problem zamenat :roll: . En zelezn nosilc k je okol kartejra stran, pol karter dol pa oljno pumpo, pol mas 2 sraufa na ojnc, odsraufas, gre spodnji polkrog stran, pa mas lezaje uzun :). Moment kljuc pa kr nujno rabs pr teh zadevah pa vprasat mehankarja na kok kil se zategnejo sraufi. :) Ce bos kdj delu. :) Vecji problem so lezaji na glavni gredi pr katerih je treba masino vn dat ce jih hocs menat. Sam uni ponavad kr drzijo. :) Drgac pa ne morm vrjet kok prpomorejo k videzu distancniki :shock: .
Slika
Uporabniški avatar
Aleen

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Avto je do ........... ke ja :rainbow1:

No in ker sa mojemu prijatelju daliju roke tresejo sem se odlocil malo prilepiti svojih slik .... da se lepota bolje vidi :lol!: :lol!: :lol!:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Zaenkrat je to.....nadeljevanje sledi :o :lol: :lol: :lol:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
Dalli

Hehe tvojih slik lisicka ena :D :D . Hvala za pomoc aleen. Jah sj ves kako je k iz zverine vn stops ceu se treses-pol so pa take slike :D :oops: :wink:

Lp
RENAULT 19 16V

Slika
Uporabniški avatar
Dalli

No tkole dons mam mal prostga casa pa sm se odlocu da bom celjusti prebarvou sam nevem na kero barvo. Odlicam se med rdeco in belo? Mate vi ksn predlog mogoce??

Lep pozdrav :D :wink:
RENAULT 19 16V

Slika
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Rdeco, kakopak! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
burka
Kraj: Trbovlje

Odgovor Napisal/-a burka »

Kar v rdeco jih daj ja. Ko bos zrihtal povej, da pridem ponjo :P
Uporabniški avatar
Duli

Dalli napisal/-a:No tkole dons mam mal prostga casa pa sm se odlocu da bom celjusti prebarvou sam nevem na kero barvo. Odlicam se med rdeco in belo? Mate vi ksn predlog mogoce??

Lep pozdrav :D :wink:
v crno. itak se vidjo izza felten, na rdeco jih pa usak coban striha. tku da raj jih dej u crno, vidle se bodo se zmer dobr, pa zgledalo ne bo kot da hoces z njimi pozirat.
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

tudi jaz bi jih dal v rdeco...in tudi svoje sem dal na rdeco...na zalost niso imel druge barve(poleg zelene/modre) drugac coban ima pastirsko palico v rokah ne sprej ce smo ze pri tem

rdeca!
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
Dalli

Burka- zrihtan je ze sam da prides ponjo pa nazalost nau slo :D :wink:

Ja za crno sm tud ze razmislou. rdeco nism hotu dt k jih ma usak coban tko k duli prau pa se beam x a bi kopirou hocem pa da je avto edinstven

Prebarvou sm jih pa u belo :D :oops: izgleda lepo sam bom vidu kako se bojo kj mazale, ce nau dobr bo pa pomoje kr crna k rdeco ma res usak :roll: :D :wink: .

Slikce pa pridejo jutr ce nau ze Alen kj prste umes metou pa ksno prlepu :D :D :lol: 8)

No zdj grem pa delat

Lp :wink:
RENAULT 19 16V

Slika
Odgovori