Renault Laguna
Pozdravljeni,
ze kar dolgo se nisem oglasil, zdej mam pa spet malo vprasanj. Torej, kdo ve, kako sneti zgornji del armaturke? Del, ki je nad rezami za zrak in potem po celi sirini armaturke (med sprednjima zvocnikoma na armaturki). Nekaj se mi je zacelo luscit tam gori in je potrebno postrgat dol in na novo spricnit. Skratka, ce ima kdo izkusnje s razdiranjem armaturke naj se malo razpise ali mi poslje PM, da ka kaj vprasam. Istocasno bo to prav prislo pri kontroli ventilatorja, ker mi pri okoli 2000 obratih notri nekaj ruzi (slisi se iz rez za zrak).
Hvala za odgovore in lep pozdrav,
Lightning
ze kar dolgo se nisem oglasil, zdej mam pa spet malo vprasanj. Torej, kdo ve, kako sneti zgornji del armaturke? Del, ki je nad rezami za zrak in potem po celi sirini armaturke (med sprednjima zvocnikoma na armaturki). Nekaj se mi je zacelo luscit tam gori in je potrebno postrgat dol in na novo spricnit. Skratka, ce ima kdo izkusnje s razdiranjem armaturke naj se malo razpise ali mi poslje PM, da ka kaj vprasam. Istocasno bo to prav prislo pri kontroli ventilatorja, ker mi pri okoli 2000 obratih notri nekaj ruzi (slisi se iz rez za zrak).
Hvala za odgovore in lep pozdrav,
Lightning
Spet jaz...se na prejsnje vprasanje nisem dobil odgovora pa ze postavljam novega
Skratka, pri voznji se mi je zacelo dogajat, da mi zacneta blinkat rdeca lucka STOP in znakec za rocno zavoro. Ni periodicno utripanje (kot npr zmigavec) temvec kar tako, malo utripne pa potem neki casa sveti pa neha itd. Pogosteje mi zasveti pri voznji v 4. in 5. prestavi, se zlasti ce grem v klanec (v Visnjegorski naprimer, mi skos sveti ali utripa in se kaj vmes). Vedno pa zasvetita v duetu, torej lucka STOP in znakec za rocno.
Je imel kdo podobne izkusnje?? Je morda lahko to v zvezi z nizkotlacno pumpo??
Mimogrede, gre za laguno, 1.9 dci (79kW) l.2000
LP, Lightning!
LP, Lightning!
Preveri nivo zavorne tekocine,preveri tudi obrabljenost zavornih plosciclightning napisal/-a:Spet jaz...se na prejsnje vprasanje nisem dobil odgovora pa ze postavljam novegaSkratka, pri voznji se mi je zacelo dogajat, da mi zacneta blinkat rdeca lucka STOP in znakec za rocno zavoro. Ni periodicno utripanje (kot npr zmigavec) temvec kar tako, malo utripne pa potem neki casa sveti pa neha itd. Pogosteje mi zasveti pri voznji v 4. in 5. prestavi, se zlasti ce grem v klanec (v Visnjegorski naprimer, mi skos sveti ali utripa in se kaj vmes). Vedno pa zasvetita v duetu, torej lucka STOP in znakec za rocno.
LP, Lightning!
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Ne, z nivojem temperature je vse v redu in je med voznjo stalno na malo vec kot drugi crtici.
Kar se tice zavornih ploscic ne bi smelo biti problema, ker so zadnje prakticno nove (20k km) sprednje pa ene 60k km in so tudi se v dobrem stanju. Bom pa res preveril nivo zavorne tekocine.
Obema hvala za odgovor.
Kar se tice zavornih ploscic ne bi smelo biti problema, ker so zadnje prakticno nove (20k km) sprednje pa ene 60k km in so tudi se v dobrem stanju. Bom pa res preveril nivo zavorne tekocine.
Obema hvala za odgovor.
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica