Sam treba dobit ploscico iz motorja pa kokr kupoprodajno pogodbo kot dokazilo lasnistva.. Ta bo mal tezja kr ne vem kje najdit clia 1.7 , bi blo skor lazje dobit komplet od 1.8 mono vbrizg, k je vizualno isti sam puhalo manka pa take fore...
Je se en kup mini stvari za uredit... Moji racunalniki so bli cist mim, laufal je na cca 0.3 bara pa sam do 4000 obratov , no pol z drugima racunalnikoma pa je bla veselica ( 1 bar )
homogolobacija je za picke, ce si pravi dec te to ne zanima
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Se meni samo zdi ali si bil v nedeljo na Gorenjskem pri Tomas customs?
Ce se spomnis na tisti ravnini malo od Tomaza proti Lj si se vozil(sej ne vem kdo je bil noter, sam avto sem si zapomnil) nasproti je pa ena bordo rdeca honda priletela
uross napisal/-a:Se meni samo zdi ali si bil v nedeljo na Gorenjskem pri Tomas customs?
Ce se spomnis na tisti ravnini malo od Tomaza proti Lj si se vozil(sej ne vem kdo je bil noter, sam avto sem si zapomnil) nasproti je pa ena bordo rdeca honda priletela
Lp Uros
Res sem biu pri vas... Nujno sem rabu comp k sm svojga skuru . Zal pa takrat nisem biu v avtu ( urosr in tomaz sta mal probvala ).
Ja una honda je pa kr strup kokr sm uspeu videt, skoda da samo na mestu..
bom prletu kej mim, itak mi more dat uros ene 2 metra traka za povijat, mam bremz lajtngo ful bliz cez premo zadnjo. Drugac so pa u nulo, rostiljada ko ga segrejem v 2,3 prestavi
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99