CLIO prek mure (update 5_5_09)
mamo ene fajne horne v celju, se 2 komada sta na voljo pa igrata dost bolj siroko in neusmerjeno kot pa tile od GZ-ja. Cena je mislim da okol 40eur.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
sem te videl vpetek al soboto ko si tam v "martijancih",se pardoniram ce je napacno napisano ime kraja, ko se gre proti moravcem,zavijal na pumpo pa si mel stari crni odbijac gor.jaz pa nisem bil s s svojim avtom.tak da dvomim da si me opazo kljub svetlobnim signalom

Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
evo se nekaj omenjenih slikic predelave zadnjega odbijaca in sicer tista linija med podaljskom in odbijacem je bila zglajena. Spojen in linija zglajena na odbijac je bila tudi tista letev na odbijacu. Aja, zakrpal sem tudi luknjo od luci za osvetlitev zadnje tablice.

Posvasana so bila zadnja vrata. Odstranjeni emblemi in kljuka za odpiranje. Zadnji brisalec je sel prav tako dol.

Odstranil sem tudi oznake na letvicah od soferja in sovoznika in jih zakital
To bi bilo zaenkrat to od lepotnih popravkov na karoseriji

Posvasana so bila zadnja vrata. Odstranjeni emblemi in kljuka za odpiranje. Zadnji brisalec je sel prav tako dol.

Odstranil sem tudi oznake na letvicah od soferja in sovoznika in jih zakital
To bi bilo zaenkrat to od lepotnih popravkov na karoseriji
RENAULT CLIO
zadaj so prisli 20mm (namesto 16mm) distancniki
Z distancami

in z 16mm distancami

in se spredaj so prisli 25mm distancniki

brez

pa se dve slikici, meni FANTASTICNE ritke
Niti v sanjah si nisem mislil da bo tako dobro izpadlo. V zivo mi je pa se boljsi

Aja, na teh slikah se ni letvic, pa tudi brisalec je se gori
Pridejo pa po vsej verjetnosti namesto 25mm spredaj 30mm distancniki, zadaj pa namesto 20mm pridejo 25mm distance, ker zgleda da je se nekaj malega lufta do roba blatnika in se nebi smelo cohat
Pa opral sem ga tudi komaj naslednji dan
Z distancami

in z 16mm distancami

in se spredaj so prisli 25mm distancniki

brez

pa se dve slikici, meni FANTASTICNE ritke
Niti v sanjah si nisem mislil da bo tako dobro izpadlo. V zivo mi je pa se boljsi

Aja, na teh slikah se ni letvic, pa tudi brisalec je se gori
Pridejo pa po vsej verjetnosti namesto 25mm spredaj 30mm distancniki, zadaj pa namesto 20mm pridejo 25mm distance, ker zgleda da je se nekaj malega lufta do roba blatnika in se nebi smelo cohat
Pa opral sem ga tudi komaj naslednji dan
RENAULT CLIO