CLIO II Stopalka za gas

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
axa666

CLIO II Stopalka za gas

Odgovor Napisal/-a axa666 »

Zdravo!

Mene pa pesti ena sicer zelo neumna tezava in sicer obcasno mi avto med voznjo odpove poslusnost na stopalki za gas.

Prizge se lucka(v navodilih je oznacena kot napaka na elektroniki) ter avto se na gasu ne odziva vec, motor dela popolnoma normalno seveda.

Ce pocakam nekaj casa zadeva zacne zopet delovat ampak avtomobilu ne zaupam vec, ker se to zgodi veckrat.

Baje je, da je to serijska napaka na stopalki za plin na Cliotu II gre se pa za motor 1.2 16V.

Prosim le z nasveti na plan, da me bojo na servisu cimmanj oropali :)
2x Renault 25 V6 now Alfa 155 Q4 owner
Uporabniški avatar
* C L I O *
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a * C L I O * »

Na nosilec pedala sklopke imas pripet en konektor, ki ponavadi izgubi stik in avto nima gasa. Najlazje in najboljse ga je direkt zlotat pa je mir.
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

podpis

lahk pa kontaktiras kekec-a, on je imel te tezave

lp
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

* Clio * je povedu kaj je najbolj ucinkovito narest. Zasilo je dobr tut ce se sam mal s konktatsprejem nasprica pa tut neki cajta stima :wink:
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

* C L I O * napisal/-a:Na nosilec pedala sklopke imas pripet en konektor, ki ponavadi izgubi stik in avto nima gasa. Najlazje in najboljse ga je direkt zlotat pa je mir.
Sem mel iste tezave samo da se mi se ni lublo popravit! Malo zmizim tisti konektorcek pa gre naprej! :D
Uporabniški avatar
axa666

Odgovor Napisal/-a axa666 »

Zdravo!

Jap konektor kriv ...sem ga lociral mal prebutal pa je zacel spet delat:)
Stvar je v temu, ker ta konektor je ze bil lotan pa je vseeno crknu sedaj po 3 letih.

Sam, ker je moja punca(lastnica) prestrasena da bo kaj narobe je peljala vseeno avto na servis in so zaracunali valda za priklop na racunalik +menjava konektorja 52 eu :roll: pa sem ji reku nej pocaka, da ji ga bom jaz ustimal prav sam da pridem do cajta ampak babja trma je babja trma :D
2x Renault 25 V6 now Alfa 155 Q4 owner
piksna

Odgovor Napisal/-a piksna »

Najbol je de direkt kable zlotas al pa kr uzames eno vrstno sponko pa prsravfas. Ce je slucajn kej narobe poj ni treba kablov rezat.
Clio II 1.4 RT
Laguna II Grandtour 1.9 dci 88kW DYNAMIQUE-Navi
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

axa666 napisal/-a:Zdravo!

Jap konektor kriv ...sem ga lociral mal prebutal pa je zacel spet delat:)
Stvar je v temu, ker ta konektor je ze bil lotan pa je vseeno crknu sedaj po 3 letih.

Sam, ker je moja punca(lastnica) prestrasena da bo kaj narobe je peljala vseeno avto na servis in so zaracunali valda za priklop na racunalik +menjava konektorja 52 eu :roll: pa sem ji reku nej pocaka, da ji ga bom jaz ustimal prav sam da pridem do cajta ampak babja trma je babja trma :D
Meni je to ze naredlo pred dvema mescama prvic, pa pred enim tednom spet!
Odgovori