as ti ped* Je sicr ze mal starejsa sam se zmerej prou fejst zgleda Felge pa itak nep spravu na cliota ce nep rezu pu koloteke zadej pa spredi blatnike stran uzeu
Mah sej je huda sam to je fotoshop...jaz bi bla tudi lahko huda ce bi me zrihtal s tem programom...
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
Mah sej je huda sam to je fotoshop...jaz bi bla tudi lahko huda ce bi me zrihtal s tem programom...
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
imu sem sreco, da sem bil pred leti na izboru za miss Slovenije v garderobi (kar voham fousarijo!) in sem pac gledal une macke u gatah. No, kasneje pa jih vidim na koledarjih, revijah,...... pa so iste macke zgledale se za 200% bolj. Je....i ga - ziivlene je ku........ba!!!
Lep vikend vsem (matr piha k svina pr nas)
bam88 napisal/-a:slovenke so najlepse... poznam velik lepih zensk ampak jih ne pozna vsa slovenija sicer je pa tk.. vse missice slovenske so podn od podna.. tanajlepse pa ostanejo doma
Ja itaq Ne pozabi vsak ma svoj okus Zdaj pa ne smem vec da nem dobo od punce po piskri
slovenke so dobre najbolje so mi pa francozinje k imajo posirjene boke, zelim si pac tako ki se nima brusene glave in seveda mehko, obcasno tudi trdo podvozje