R5 1.4e l.90, R19 16v l.95 - Svamca's cars
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Glede zunajnosti, pridejo samo se pragovi ko utegnem zamenjat se en stift od pantou na vratih, ki sj jih na remontu dons kupu. Dva stifta sta me kostala 3,5eur. Use skup nc, sam je zajeban to zamenat, ker zgornega se se da, pri spodnjem sm pa dons obupou. Tko da prvo zamenat tale stift, pol pa pragove gor, pa use homologirat., Ce dobim papirje za use tole. Dons mi je pa se crknu ele.megnetnio stikalo za stantgas, morm cim preh druzga najdt, da grem u petek u wienberg!!
Lp
Lp
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V
Prejsn tedn je spet dogajalo: probali smo 17col feltne na 5ko s 205/40ZR17 gumami. Poudarjam PROBALI!!! za pou ure. Izgleda pa nekako tako:

Seveda vem da boste spraseval ce kaj drgne. Odgovor: povsod!!
Mal prevelko je use skupej, ampak je bila samo proba, tko da komentarji zazeleni, ker imam drugo leto namen menjavat feltne!
Lp

Seveda vem da boste spraseval ce kaj drgne. Odgovor: povsod!!
Mal prevelko je use skupej, ampak je bila samo proba, tko da komentarji zazeleni, ker imam drugo leto namen menjavat feltne!
Lp
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V
- Primož Five
- Primož Five
Ja drgac sm samo en krog zapelou pa res ni za vozt tole, vlece pa mal svohnej, ni pa totalna izguba na moci. Drugace je pa moja stara 18 let, ma pa ????km, ker je motor cist nakonc. Delal bi drugac se samo bi jo mogu zlo sparat, tazga namena pa res nimam, tokltok pa nkamr ne gre. Hehe
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V