Bom napisal cene, zaenkrat racunam okoli 300-350eur za velik servis z delom (jermen, mikro jermen, napenjalec jermena, vodna crpalka, filter olja, filter goriva, olje elf 5W40, mikrofilter kabine + zadnji lezaj in zgornji nosilec motorja).
Nekam malo racunas za veliki servis js mam kolega ko majo privat doma pa je reku njegov foter da za dizle je veliki servis kr drag ceprav niso orginal deli noter ( cilal je na cca 500eur )
scythe napisal/-a:Nekam malo racunas za veliki servis js mam kolega ko majo privat doma pa je reku njegov foter da za dizle je veliki servis kr drag ceprav niso orginal deli noter ( cilal je na cca 500eur )
Jaz mam tudi drugace malo strgano ker mam te sportne sedeze z dodatno oporo. Kak bi se dalo to popravit ne vem. Vem pa da preoblek istih takih turkiznih nebom nasel da bi pasale k tapetam na vratah
MaTe0 napisal/-a:Jaz mam tudi drugace malo strgano ker mam te sportne sedeze z dodatno oporo. Kak bi se dalo to popravit ne vem. Vem pa da preoblek istih takih turkiznih nebom nasel da bi pasale k tapetam na vratah
Prevleke po meri mas v vseh moznih barvah Lahko ti tudi iz vec barv nardijo
Koliko te je pa prislo?
Jaz sem dal za veliki servis 310eur za delo in material, potem je bilo pa treba menjati se jermenico. To je zaenkrat to, ob priliki bo pa treba zamenjati se nosilc motorja in koncnike.
Drug mesec dam pa barvati letvice in pa pragove.
Obe na vratih (razen dci napisa ne) in pa na odbijacih.
Imas mogoce kaksno sliko od kaksnega, ki ima pobarvane vse letvice? Do sedaj sem videl samo enega, ki je popolnoma vse prebarval, tudi masko, kar mi je bilo pa res grdo
Stupo napisal/-a:Obe na vratih (razen dci napisa ne) in pa na odbijacih.
Imas mogoce kaksno sliko od kaksnega, ki ima pobarvane vse letvice? Do sedaj sem videl samo enega, ki je popolnoma vse prebarval, tudi masko, kar mi je bilo pa res grdo
sem mel sliko ampak zal nimam vec, to vrjetno mislis onega ko se prodaja ne?
nevem jaz bom pustil crne, edino zadni spojler bom dal pobarvat tak kot imas ti