Clio 1 - napake
Clio 1 - napake
Ko volan obrnem za tretjino obrata se v volanu slisi pretakanje. Nimam druzga sumit kot servo. Olje sm pogledal in je lepo rdece, kaj bi lahko bilo ?
Drugi problem pa je ko volan obrnem do konca v eno ali drugo smer in se zapeljem se slisi nekaksno rozljanje. Za tole mi nezna noben povedat kaj bi blo. Mehanik pravi da so polosovine uredu, mansete niso strgane, dodatno pa jih je tudi napolnil z mastjo.
Rad bi te stvari odpravil, da bi bil avto tak kot mora bit.
Drugi problem pa je ko volan obrnem do konca v eno ali drugo smer in se zapeljem se slisi nekaksno rozljanje. Za tole mi nezna noben povedat kaj bi blo. Mehanik pravi da so polosovine uredu, mansete niso strgane, dodatno pa jih je tudi napolnil z mastjo.
Rad bi te stvari odpravil, da bi bil avto tak kot mora bit.
Zadnjič spremenil Glicerin, dne 04 Jun 2008, 23:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Clio je zakon!Hmm zanimivo ker olja je dost , volan tud ni trd. Neki sm razmisljal da bi stocil olje vn, in prepucal sistem. Porodi se vprasanje s cim spucat ? Kaksnim bencinom mogoce ?
Lucke od ventilacije mi ne delajo.Kako so lotit, kaksne zarnice rabm za zamenjat? Ali je zadnja polica od 3 in 5 vratnega clia enaka, ker mi nekaj cudno visi?
Lucke od ventilacije mi ne delajo.Kako so lotit, kaksne zarnice rabm za zamenjat? Ali je zadnja polica od 3 in 5 vratnega clia enaka, ker mi nekaj cudno visi?
Clio je zakon!provaj jermen menjat, jaz sem ga in je bilo bolse..
ya lucke, odsravfas tamala dva vijakca pri radiju, una dva malo vecja nad njim, vzames vn radijo in tisto plastiko s pokrovom ki se zapira odsravfas se dva vijakca ki drzita tisto letvico pod gumbi ventilacije, odsravfas se dva malo vecja ki drzita ploscico z gumbi, potem potegnes lepo vn komplet ploscico, bo slo na trdo, kr so 2 zice od loput...ko dobis malo vn staknes konektor, da lahko vec ven potegnes..in bos vidu 2 luknje z zarnicami na ploscici, jih vzames vn tako da jih odvijes v levo za pol obrata...das nove not sestavis vse nazaj in to je to
zarnice so pa take:

edit>ja polica od 3 in 5 vratnega je enaka.
ya lucke, odsravfas tamala dva vijakca pri radiju, una dva malo vecja nad njim, vzames vn radijo in tisto plastiko s pokrovom ki se zapira odsravfas se dva vijakca ki drzita tisto letvico pod gumbi ventilacije, odsravfas se dva malo vecja ki drzita ploscico z gumbi, potem potegnes lepo vn komplet ploscico, bo slo na trdo, kr so 2 zice od loput...ko dobis malo vn staknes konektor, da lahko vec ven potegnes..in bos vidu 2 luknje z zarnicami na ploscici, jih vzames vn tako da jih odvijes v levo za pol obrata...das nove not sestavis vse nazaj in to je to
zarnice so pa take:

edit>ja polica od 3 in 5 vratnega je enaka.

事実は拳ではない!
No zdej sm ze precej zadovoljen ker mi sveti ventilacija, ura in vse lucke na armaturki, pa stropno lucko sm koncno ustimal.
No zdej sm se opazu da stikala za sipe ne svetjo pa so notr neke mihne zarnice zalotane pa bi prsu prav kasn nasvet kako se tega lotit ?
A bi mogla tud stikala za meglenke in vse 4 zmigavce svetit ?
No zdej sm se opazu da stikala za sipe ne svetjo pa so notr neke mihne zarnice zalotane pa bi prsu prav kasn nasvet kako se tega lotit ?
Clio je zakon!lepo je ce svetijo vse.men so prehitro crkovale pa sem jih nehal menjavat.v uro sem dal kr ledikoGlicerin napisal/-a:No zdej sm ze precej zadovoljen ker mi sveti ventilacija, ura in vse lucke na armaturki, pa stropno lucko sm koncno ustimal.
pri vseh stirih zmigavcih pazi na tiste zicke ki so notri.eno preve premaknes lahko nabavis novo stikalo,ker tale kontrolira leve in desne.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD