moja 19
Re: moja 19
trzican napisal/-a:evo, za probo: R-19 1.4 RT, letnik 1992
malo vec povej letnik, masina, predelave.. nacrti za prihodnost in podobno
drugace pa dobrodosel na forumu
r19 metal plav
Hvala za dobrodoslico!
Kot sem omenil je letnik 92, 1.4 motor, model RT (ce kdo ve kaj naj bi bilo od opreme), km ima pa precej (200 000), motor pa dela odlicno, prav tako menjalnik. Ima temna stekla s temnim robom na vetrob. sipi. Nov blatnik je 37eur in res ne vem, ce se splaca iskat rabljenega, ker v isti barvi ga itak nobeden nima.
Najprej bo treba postimat pleh (na sliki se pac ne vidi vse). Potem pride na vrsto elektrika. Kar se pa videza tice, pa ne mislim pretiravat. Taka kot na sliki ziher ne bo!
http://s3.tinypic.com/2ppwpzo.jpg
Lp D.
Kot sem omenil je letnik 92, 1.4 motor, model RT (ce kdo ve kaj naj bi bilo od opreme), km ima pa precej (200 000), motor pa dela odlicno, prav tako menjalnik. Ima temna stekla s temnim robom na vetrob. sipi. Nov blatnik je 37eur in res ne vem, ce se splaca iskat rabljenega, ker v isti barvi ga itak nobeden nima.
Najprej bo treba postimat pleh (na sliki se pac ne vidi vse). Potem pride na vrsto elektrika. Kar se pa videza tice, pa ne mislim pretiravat. Taka kot na sliki ziher ne bo!
http://s3.tinypic.com/2ppwpzo.jpg
Lp D.
moja 19
nekaj informacij pliz:
ali obstaja pri nas reno odpad - namrec, komurkoli na avtonetu pisem, noben q....c ne odgovori!
kje bi dobil podatke o homologacijah (kaj, kako...itd).
kako je z nizanjem spredaj, kje in koliko stanejo fedri?
ali avto s tem postane neudoben
na slikah je koar solidno ohranjen, vendar je potreben lepotnih popravkov.
Ce ima kdo 19-ko za dele, naj mi sporoci, pa mu posljem kar spisek kaj rabim.
ajde
D.
ali obstaja pri nas reno odpad - namrec, komurkoli na avtonetu pisem, noben q....c ne odgovori!
kje bi dobil podatke o homologacijah (kaj, kako...itd).
kako je z nizanjem spredaj, kje in koliko stanejo fedri?
na slikah je koar solidno ohranjen, vendar je potreben lepotnih popravkov.
Ce ima kdo 19-ko za dele, naj mi sporoci, pa mu posljem kar spisek kaj rabim.
ajde
D.
Re: moja 19
V kratkem dobim Weitec fedre (www.weitec.de). Pa ti sporocim kak je obcutek. So pa malenkost drazji od originalnih fedrov (govorim za svojo ventilarco).trzican napisal/-a:kako je z nizanjem spredaj, kje in koliko stanejo fedri?
Od mehanika dobis potrdilo o strokovni vgradnji (TUV bi naj bil prilozen), gres na optiko in z vsemi papirji nato na homologacijo.
Izraz "rezanje fedrov" pa raje pozab!
najprej dobrodosel na forumu!
lepo ohranjena 19-ka za svoja leta, za dele pa obstaja reno odpad ki ga ima moj kolega no sj je tut v klubu samo se ne spomnem nicka ker je zlo mal gor! drugace pa kdaj prlet v kranj na lokalno srecanje v petkih ob 22h! tam bos dobu vec info in nasvetov ker vec glav vec ve!!
RT oprema pa ima servo, centralno zaklepanje - daljinsko, spr elektro sipe in to je to!
LP
lepo ohranjena 19-ka za svoja leta, za dele pa obstaja reno odpad ki ga ima moj kolega no sj je tut v klubu samo se ne spomnem nicka ker je zlo mal gor! drugace pa kdaj prlet v kranj na lokalno srecanje v petkih ob 22h! tam bos dobu vec info in nasvetov ker vec glav vec ve!!
RT oprema pa ima servo, centralno zaklepanje - daljinsko, spr elektro sipe in to je to!
LP
Renault Megane classic 1.6 16V