Rabim malce pomoci, kako odvijaciti 2 vijaka na sankah.
Do 2h pridem bp, ker se sanke dovolj umaknejo, 2 vijaka pa sta konstantno zakrita s sankami.
A je kaksna finta al kaj? Men ni uspelo.
Tnx
Sanke - sprednji sedezi Megane Coupe Ph1
Sanke - sprednji sedezi Megane Coupe Ph1
Go HARD or Go HOME
Slike nimam, ker ko bom dal drugic sedeze ven, hocem vedet kako odvijacit vse vijake.
Komplet sedez se odsraufa spodaj pod avtom in to sem dal sedez ven, potem pa 2 vijaka na vsaki strani drzita te sanke na sedez.
In tukaj je ta problem, da ne znam odvijacit oz ne vem kako umakniti sanke toliko stran da lahko pridem do obeh vijakov ( oz do enega na vsaki strani sedeza)
Komplet sedez se odsraufa spodaj pod avtom in to sem dal sedez ven, potem pa 2 vijaka na vsaki strani drzita te sanke na sedez.
In tukaj je ta problem, da ne znam odvijacit oz ne vem kako umakniti sanke toliko stran da lahko pridem do obeh vijakov ( oz do enega na vsaki strani sedeza)
Go HARD or Go HOME
@Ziiga: Se opravicujem. Si imel prav. Treba je bilo dat stran plastiko okoli sedeza, potem pa so torx T40 vijaki. Z nekaj tezavami sem vse odsraufal.
Zdej mam pa novo tezavo.
Oba sedeza se tezko "odpirata"
Se pravi, ko ju zelim dvigniti ne gresta lepo. A se da ta mehanizem kej z WD40 ali kaj podobnega, da bi se zica lepse odpirala. Zajle so v redu.
Pa se druga stvar:
Sovoznikov sedez, se ne ustavi oz se ne zatakne, ce ga premaknem naprej-nazaj. Tisto rocko, za premikanje sedeza moram mozno pritisniti navzdol, potem pa se sedez "zatakne"
Lp
Zdej mam pa novo tezavo.
Oba sedeza se tezko "odpirata"
Se pravi, ko ju zelim dvigniti ne gresta lepo. A se da ta mehanizem kej z WD40 ali kaj podobnega, da bi se zica lepse odpirala. Zajle so v redu.
Pa se druga stvar:
Sovoznikov sedez, se ne ustavi oz se ne zatakne, ce ga premaknem naprej-nazaj. Tisto rocko, za premikanje sedeza moram mozno pritisniti navzdol, potem pa se sedez "zatakne"
Lp
Go HARD or Go HOME