Razmisljam o nakupu prenosnik , katerega bi uporabil tudi za navigacijo.
Kaksen program mi priporocate ( seveda brezplacen , ki bi ga snel iz netA), da bi bila tudi Slovenija pokrita dobro.
Hvala za odgovore...
Prenosnik in navigacija
Ma jaz bi rad nastimov ce je mozno , da je navigacija taka kot na gps napravah-npr. Garmin in program adriaroute. Vem, da obstaja program za kuput sam je ceneje ce kupis kar komplet z gps-om. Jaz pa zelim uporabljati laptop z gps sprejemnikom ( se dokupi za cca 50 e), samo rabim imet se program oz.zemljevide za laptop, da te usmerja kot gps naprava.. No, a je mozno tak program snet kje iz neta?
obi napisal/-a:sicer nevem kaj ti pomaga vendar jst sem uporbljal TIS telefonski imenik Slovenije, me je zmir prepelu prav.
@mateo: za vsako navigacijo rabs gps sprejemnik (nujno zlo
Lp RoZleht
Jaz uporabljam AvtoRoute 2007 (dobi se ga tudi na netu), sm zelo zadovoljen z enostavno uporabo,tudi natancna je (vsaj jst nisem mel nikoli tezav s tem). Tezave, ki sem jih opazil: Slovenija ni pokrita z kartami v celoti, pa tudi vzhodne in juzne Evrope se ni, ne najde tudi nekaterih hisnih stevilk in ne javlja zastojev na cesti . Za dolocanje moje lokacije uporabjam gps sprejemnik Haicom HI-204III-USB, ki mi dela ze kakih 5 let brez problema, pa je dozivela ze marsikaj hudega
tako kot so napisali
microsoft autoroute 2007,laptop,gps antena, lahko je tut bluetooth gps sprejemnik,ce bo na laptopu bluetooth
ali pa nokia n95 4GB microHCSD kartica+adriaroute
dela BP
microsoft autoroute 2007,laptop,gps antena, lahko je tut bluetooth gps sprejemnik,ce bo na laptopu bluetooth
ali pa nokia n95 4GB microHCSD kartica+adriaroute
dela BP
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD