ja duli prid na gorensko na leps, pa se vec renojevceu ns bo kle
no fantje pru update je ze fertik lonc z ispusno cevjo je gor sam se linijo je treba popravt, to bo pa jutr zjutrej, tko da vm jutr use poslikam k bo stvar tipi topi
Dons sm vidu avtocek, leta dobr skriva ma par napakic ki so zanemarlive, ampak je res huda prov use original , motorn prostor je pa tud nor, use zgleda kot da bi ravnokar zapustila tovarno pa mal prahca gor.Dobr si tole kupu, cestitke.
Blackwolfcar- amm drgac sploh ni tazga prou hudga zvoka da bi se kj dru, sm mislu da bo bol pa ni, men je lih prou sj vm posnemem k bo cs pa bote slisal pa komentiral ce je dost.
DragR- ni ga zazgau, prejsn lastnik ga je odrezou, mal bl grdo sam je pa odrezan sj se ne opaz tok k ga z riti gledas to mi je cool
Aja pa zanima me ce ma gdo zadnji odbijac za R19 16V 3v model po moznosti bele barve, sm mel majhno nezgodico in bi jo rad cim preh odpravil. Hvala vnaprej
pa glede odbijaca... Zihr ne bos dubu cist v isti barvi zarad vec razlogov: mozno da je vec razlicnih odtenkov, mozno da je bila tvoja ze strihana ali pa odbijac itd itd... Kups pa lahk tut odbijac od navadne 19-ke od 3 ali 5 vratnega modela, to vse pase. Je isti, sam una gumica je drugacna pri 16v ki jo pa brez problema zamenjas, ker mors itak dat odbijac na 2 dela zarad strihanja.