ClioOwner napisal/-a:Ma kaj se sekiras, 5ke so ko GOLF II. Vozijo se 15 let in se 15 bojo. Noben clio ne zdrzi tolk ko 5ka. Pomojem je to najboljsi renojev avto
nekje v tem stilu sm tudi sam mislu z mojo izjavo, tile motorji so res zakon
aja, pa prej ti bo zgnila, kot pa da ti motor pogine
vrjem da nisi edini k si je avto kupu pa predelu na svoj denar..tko da ne cvil...pa sory za offtopic...tko k sta kolega rekla...ce bi bla petka slab avto se jih nebi dons tok fural po cesti...poleg katre en izmed bolsih renojevih avtov
Jst mam problem v dezju ko mi spredaj odnasa, bom mogu probat zamenjat, sprednje pa zadnje da vidm ce je v gumah problem. Ker sm se po kroznem vozu pa je kr sprednji konc vn lezu, zadnji pa nc.
Glicerin napisal/-a:Jst mam problem v dezju ko mi spredaj odnasa, bom mogu probat zamenjat, sprednje pa zadnje da vidm ce je v gumah problem. Ker sm se po kroznem vozu pa je kr sprednji konc vn lezu, zadnji pa nc.
to se men zdi da se mi mal dogaja odkar mam zadi distancnike gor...
bam88 napisal/-a:em jest pa teh problemov nimam kljub distancnikom. Edini problem k sem ga mel do zdaj s 15" feltnami je ta k sem ga omenil 1 stran nazaj. Ampak se to je moja krivda.
Mas sreco da se ti ni kaj naredilo.
Citiram 100km/h v oster ovinek v dezu ???!!!
Kje si pa to pobral? Ne se igrat tak z zivljenjem halo.
Fajn lepo je nizan. Ampak mam pa par pripomb. Prvo bi jaz prej ko se gres nek styling namesto da kupis felne in temnis sajbe popravil in seniral vso rjo. Ker drugace ti bo ves avto po pragu pojedla. Toliko samo o rji. VIdis eno lepo petko, pol pa si jo hoces pogledat pa vidis rjo