N95 VELIK problem

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
anze

N95 VELIK problem

Odgovor Napisal/-a anze »

ja, probelm je v tem da so mi odpovedale 4 tipke na pol leta starem telefonu!!! :( :( (danasnja kvaliteta).......

zdej pa me zanima kake so optimalne moznosti da mi popravijo telefon, ki je se v garanciji (garancijski list imam RACUNA PA NE :( :( )

hvala in LP
Slika Slika
Uporabniški avatar
rokec992
Kraj: Kočevje-Portorož

Odgovor Napisal/-a rokec992 »

k sm dal jst telefon popravt je bla dost sm garancija, kr racuna nism mel, sm more pisat datum na garanciji.
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

jst sem pr svojmu telefonu tudi predlozui samo garancijo sm pa omenu da nimam racuna pa sm mogu povedat kdaj sem kupo telefon priblizno ob keri ure pa so mi tam pogledal ce to drzi. Drgac pa lepa beseda lepo mesto najde pr teh stverh.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

hja, sj ce mas garancijo dobr izpolnjeno, pol je verjetno garancijski list cist dost, ce je pa racun veljal kot garancija, je pa res mal jeba.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pri nasi firmi potrebujes samo serijsko stevilko in nobene garancije, tako da najbrs imajo tudi na telerayu omogoceno, da se vidi po serijski stevilki do kdaj velja garancija.
Slika
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Gasa na teleray, nikoli ne sprasujejo po racunu, garancijski list je dovolj.
Laguna II Initiale 1.9 DCI
Uporabniški avatar
anze

sem se odlocil da grem drugi teden kar na teleray z garancijskim listom pa da vidimo kaj bo iz tega :wink: lp
Slika Slika
Uporabniški avatar
anze

danes sem klical na servis, ce so ga ze popravili pa mi je rekla da je sel moj telefon v nadrejeni servis v tujino :roll: :roll: ...kolk casa pol se ne bom imel telefona=? :o :o
Slika Slika
Uporabniški avatar
paloma

Odgovor Napisal/-a paloma »

pomoje bos kr novga dubu :wink:
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

ene 30dni bos brez telefona

Dobil bos nazaj istega, ki ga bos nesel nazaj na servis v roku 1ga meseca ( spet bo ista tezava)

Pol ga nesi nazaj na servis in upaj da bo skupni cas, ko imas mobitel na popravilu vec kot 45 dni in nato zahtevas nov telefon.
Nove serije N95 imajo obcutno manj tezav.
Go HARD or Go HOME
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Meni so teden dni po preteku garancije zamenjali telefon za novega, tako da sem dobil spet 2 leti garancije. :)
Slika
Uporabniški avatar
Terminator
Kraj: lj

Odgovor Napisal/-a Terminator »

kups SE pa nimas problemov :wink:
I`ll be back!
VOLVO driver :D

PRODAM ;)
Uporabniški avatar
anze

tako..telefon je po 16 tih dneh na servisu spet v mojih rokah in zaenkrat dela vse tako kot je treba :D :D (tok,tok,tok)..pa se novi pokrovlcek baterje sem dobil ker je bil tisti prej ze precej bogi :lol:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Jaz sem imel N95 na telerayu 45 dni..... mamu jim j....m cigoti pof....i.
3 x sem sel na servis po tel ker je bil kao popravljen.... Baterija je drzala cca 6-8 ur standbaya, brez dotikanja telefona.....tel pa bil star 2 mesca in brez ene pikice....

Kao so ga popravili in niso nic naredili...pol sem mal grozil da jih bom tozil itd,,,,noben ni odgovoren za nic, za pultom cel kup nesposobnih studentk....ena mi je celo svetovala da prodam ta telefon, ker je to normalno da drzi kakor slab 1 dan....potem sem ji rekel naj to napise na papir in poklice sefa.... od sefa itak da ni nic, kao ga ni itd.....
Uglavnem sem jim j....m..... na polno in to dobesedno....

Dobil sem novega ( seveda stara baterija in ohisje ) in mi telefon sedaj drzi ob normali uporabi 3-4 dni....baterija pa je 92%.
Na inspekcijo pa se mi ne da it, ker se mi sploh ne ljubi z kreteni ukvarjat....

Seveda ce pa prides brez garancije si pa seveda takoj na vrsti, ker se jim to splaca popravljat za dober denar...
Uglavnem imam z njimi izredno slabe izkusnje.....

Zadnja nokia.... ( imam pa skoz nove, vsako leto najboljso, pa z nobeno nobene tezave).
Verjetn grem na I-Phone.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Aja pa se to, N95 ima ze vsak ( kmet, mulc, capac) tko da ga definitivno prodam in kupim nekaj kar nima vsak....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Odgovori