Zanima me, ce je ze kdo napeljeval napajalni kabel za ojacevalec skozi pozarno steno?
Prosim ne mi z raznimi ugibanji probi tam in tam, ali pa kako je pri 1.4 clitu (ker ni isto).
p.s. croma malo sva zaj**** ko sva cez tist kanal potegnila kabel
Pancho napisal/-a:Tam kjer grejo zice skozi gumijasto uvodnico v motorni prostor?
Tako je. Mislim da ne more bit drugace kot pri ostalih Cliotih. Edini problem je da je ze pri dizlu tezko zravn pridt kaj sele pri RSu. Uvodnica je pa na desni strani za akumulatorjem (ce gledas avto odspredaj).
Jaz sem probal v svojega bivsega RSa in sta mi dva elektricarja ki se ukvarjata z avto akustiko rekla da bi moral vrtat lukno ker nismo nikjer nasli odprtino ali kaj podobnega zato sem poj nehal z iskanjem in ga nazalost v kratkem prodal
V uvodnico, ki gre skozi pozarno steno, naredis luknjo s kaksnim sirsim kriznim izvijacem (ni oster in ne poskodujes nicesar). Ima pa uvodnica dve steni tako, da jo moras preluknjati 2x. Vzames kaksno debelejso zico (trdo) in z njo najdes pot v motorni prostor, potem pa se malo telovadis, da jo najdes.