klima espace
klima espace
Imam eno vprasanje imam espaca par mesecev in sedaj ko sem zacel uporabljat klimo me neki zanima! Stvar je sledeca ko vklopim klimo in ce stojim na mestu se mi takoj vklopi ventilator hladilnika dela 10s in izklopi in po 5-10 s zopet vklopi to dela neprestano ko pa se peljem pa verjetno ne oz ne slisim! Zanima me ali je normalno da se mi vklaplja vsakih par sekund ce stojim pri semaforju je ful cudno ko se samo vziga in vgasa!
Glede na to, da se toplota iz notranjosti na zunanjost prenasa preko hladilnika poleg kilerja, je normalno, da ce stojis na mestu se vklopi ventilator, saj ni zagotovljene naravne konvekcije zraka skoz hladilnik.
Da se bo redkeje vklapljal, pa s kompresorjem spihaj hladilnik, ker je verjetno ze zelo umazan. Pa nasplosno priporocam servis klime, ce ga se nisi opravil.
Da se bo redkeje vklapljal, pa s kompresorjem spihaj hladilnik, ker je verjetno ze zelo umazan. Pa nasplosno priporocam servis klime, ce ga se nisi opravil.

Premal plina mas v sistemu klime. Probaj dofilat, pa za vsak slucaj ti naj barvo not spusti, da ne bos dvakrat isto placeval kot jaz. Ce ti pusca bo klima kje bos sam dvakrat placal polnjenje. Men se je to na laguni zgodilo in kolegu na seniku, pr men je nosilc predrgnil hladilnik klime, ker je tko slampast blo narejen, kolegu na seniku pa je hladilnik postal dobesedno porozen in je moral kpl. menat.