Clio I 1.8 16v, l.'93/8

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
rufi
Kraj: Tržič

1.8 16v

Odgovor Napisal/-a rufi »

Po pravici povedano ne vem kaksen je ET, ker tudi nicesar ni napisanega zadaj na feltni, je pa negativni, ker zaradi zamaknjenosti krakov navzven zato feltna stoji bolj navznoter, kar je ravno obratno kar sem si zamislil.
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16V

No nedeljsko dopoldne je bilo polno zasedeno z enim samim opravilom in sicer menjavo servo letve, ki mi je spuscala na obeh straneh pri mansetah.
Drugace se slisi enostavno opravilo za tiste, ki se tega se niso polotili a vam lahko povem da je clio zopet pokalzal, da je zajeban za sravbanje, a kljub temu nam je uspelo in sedaj je vse ena a.
Letev sem enkrat ze dal obnovit , mastno placal a efekta ni bilo.Tudi volan je bil trsi za zavijanje kot pri navadnem brez servota, sedaj pa je stanje super, volan se obraca kot pri novih avtih in preostane le se optika.

Jutri na posodo dobim distancnike za moje nove feltne da vidim kako izgleda , registracija in a-test pa zacetek naslednjega tedna.

P.S. Beli clio je bil prodan, kupcija uspela, lastnik zadovoljen-vsaj upam.
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16V

No novi lastnik se je ze pohvalil z novo igracko, tko da ni potrebe nadaljno razlagat kdo je. Danes sem pomeril distancnike in na prvo os prideta 15mm na zadnjo pa 20mm.Problem je le v tem da potrebujem 54mm in 59mm sravbe.Upam da jih jutri dobim, ker bo tehnicen narejen.Bo treba sam se gume premontirat pa zavarovanje placat pol bo pa spet na cest.Komaj cakam.
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16V

No stanje je naslednje. Avto je registriran, sravbe sem kupil in sicer 60mm, najdaljse kar se jih da dobiti za platisca.Distancniki so spredaj 15mm in zadaj 20mm.Feltne sploh ne pridejo toliko ven iz blatnikov kot sem mislil a sem vseeno zadovoljen, ker so poravnane z blatniki, da ne bo problemov pri a-testu, ki ga bom opravljal v kratkem.
Uporabniški avatar
paloma

Odgovor Napisal/-a paloma »

slikce? 8)
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16V

Ja slikce seveda sam vceraj nisem mel fotica doma tko da sem zdejle mal prtisnil.
Slika
No jz sem zadovoljen ce pa vam ne bo vsec je pa to vas problem in ne moj.
Slika
l.p. Ziga
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

hhhhuuudoooooooooooo 8) :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

oja, pa se res je :twisted: tole je mal temnej zlata barva ane? Drgac pa tut lepo izpade ni kej :wink:
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Res ful ful hude felge.Seveda ene izmed najlepsih za na ta auto sam skoda ker so tako umaknjene notr.Da bi ble gume do roba bi zgledou seenkrat bol nabildan.
Uporabniški avatar
paloma

Odgovor Napisal/-a paloma »

sej avto je hud, sm tale prvi odbijac se mi glih ne dopade :P
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

se mi zdi,ko da neki fali spredaj :smt017 drugac je pa lep :smt009
Uporabniški avatar
nightmare

Podalsek :wink:
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16V

Sej distancniki so gor 15 in 20mm, bi za te feltne rabu 5cm ce bi hotel da res hudo zgleda.
Ja podalsek manjka sam ga nocem met, ker bom koncno dobil original odbijac in bo spet nazaj stock varianta razen havbe, ki bo scasoma tudi zamenjana.
Barva platisc pa je res bolj temna in v zivo izgleda bolj na bron odtenek, ki je meni osebno bolj vsec kot pa tista rumeno zlata.
Drugace me pa veseli da vam je vsec. :oops:
Uporabniški avatar
nightmare

No ce bos kdaj menjau haubo mi sporoci ceno za tole. :wink:
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Jaz bi edino uno rezo na haubi dal nazaj v crno barvo in Renault znakec bi pasal na haubo...
Zaklenjeno