Cuka pri nizjih obratih
Cuka pri nizjih obratih
No meni Megy malo cuka in mam namen ta vikend spucat motorcek prostega teka, pa me zanima s cem se ga da najbol spucat, pa na kaj moram pazit. Aja pa kaj bi se lahko bilo krivo za cukanje? Ce drzim konstantni gas v nizjih obratih avto rahlo cuka.
Re: Cuka pri nizjih obratih
Lahko je cevka za podtlak pri sesalnem kolektorju.Tadej napisal/-a:No meni Megy malo cuka in mam namen ta vikend spucat motorcek prostega teka, pa me zanima s cem se ga da najbol spucat, pa na kaj moram pazit. Aja pa kaj bi se lahko bilo krivo za cukanje? Ce drzim konstantni gas v nizjih obratih avto rahlo cuka.
Lahko so svecke ali pa kabli sveck.
Lahko je tudi labda sonda......
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Cevka do sesalnega je OK.Tommy28 napisal/-a:Lahko je cevka za podtlak pri sesalnem kolektorju.Tadej napisal/-a:No meni Megy malo cuka in mam namen ta vikend spucat motorcek prostega teka, pa me zanima s cem se ga da najbol spucat, pa na kaj moram pazit. Aja pa kaj bi se lahko bilo krivo za cukanje? Ce drzim konstantni gas v nizjih obratih avto rahlo cuka.
A ce je lambda bi pol avto vec pil?
Ni nujno da je zmeraj tako....Tadej napisal/-a:Cevka do sesalnega je OK.Tommy28 napisal/-a:Lahko je cevka za podtlak pri sesalnem kolektorju.Tadej napisal/-a:No meni Megy malo cuka in mam namen ta vikend spucat motorcek prostega teka, pa me zanima s cem se ga da najbol spucat, pa na kaj moram pazit. Aja pa kaj bi se lahko bilo krivo za cukanje? Ce drzim konstantni gas v nizjih obratih avto rahlo cuka.
A ce je lambda bi pol avto vec pil?
motorcek prostega teka po moje nima veze s cukanjem,
ce bi bilo kaj narobe z njim, avto nebi drzal pravih obratov ali pa bi crkaval, ko ne drzis gasa
ko pritisnes pedal odpres drugo luknjo za zrak
med voznjo lahko cuka zaradi sveck, injektorjev, ali nekaj cisto desetega
ce bi bilo kaj narobe z njim, avto nebi drzal pravih obratov ali pa bi crkaval, ko ne drzis gasa
ko pritisnes pedal odpres drugo luknjo za zrak
med voznjo lahko cuka zaradi sveck, injektorjev, ali nekaj cisto desetega
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Pa zvecer haubo dvigni, prizgi motor, pa poglej ce prebijao kabli.Tadej napisal/-a:Ob naslednjem servisu bom menjal se svecke pa zdej bom nabavu se cistilo za injektorje...
Zacasna resitev je silikon spray ali mast.
Mislim da bo skoraj prej napaka na kablih kot na sveckah, ker svece se menjajo napr vsak drug tretji servis, kabli pa sele ko zacnejo prebijat.