Clio Williams l.94 No. 6035

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

Duli napisal/-a:
XiWang napisal/-a:pol ga nej pa obnovi ce ma tok dnarja :wink: no sej men je vseen a ves... hocm sam povedat da jih je res mal na cest in da tisti k jih majo poskrite po garazah in podstresjih naj jih mal na sonce zapelejo da se jih ljudje spomnejo.

Ti pa cimprej postimej svojga da se bos lah se letos zapeljal od kopra do portoroza :wink:
od kopra do portoroza gres lahku z biciklm :lol:
to grem lah tud iz Lj do portoroza :D
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

robi1000 napisal/-a:...
Pa se ena fotka Cliota 16V od kolega:

Slika

LP Robi
Tole je pa "nas" bivsi, a ne? Luskano. Te felge pasejo kot ata na mamo. Sicer je pa itak ze od prej navajen taksnih felgen :).
gasper12 napisal/-a:enga sem vidu na rallyu k je bil ta vikend mim mene.:D
Civilni al dirkalni? Dirkalnih je blo malo vec kot samo eden :).
Drugace pa mogoce Ph.2 Williams Swiss Champion in zlatimi neoriginalnimi Tecnomagnesio platisci? Zgleda kr lustn, vseeno pa ima kaksno napako.

...Robi, ce se bos kdaj slucajno pogovarjal s tistim znancem (ki bi naj imel dva Williamsa na podstresju) ga vprasaj, ce kdaj razmislja o tem, da bi mu kdo prisel malo po podstresju pospravit :). Dobesedno, ne v prenesenem pomenu :).

LP, Primoz
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Drugace pa mogoce Ph.2 Williams Swiss Champion in zlatimi neoriginalnimi Tecnomagnesio platisci? Zgleda kr lustn, vseeno pa ima kaksno napako.

Aja?No nastej napake prosm.Jst je ne najdem pa se ze nek let motam okul njega.
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

zdej je pa schkorc na mino stopu :twisted:
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
B-Stard
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a B-Stard »

Williamsa s KR tablicam poznam, izreden primerek 45k km 8)
Uporabniški avatar
schkorc

XiWang napisal/-a:zdej je pa schkorc na mino stopu :twisted:
Zakaj :)? Kvecjemu sem mogoce komu na zulj stopil :twisted:.
nightmare napisal/-a:Aja?No nastej napake prosm.Jst je ne najdem pa se ze nek let motam okul njega.
Da ne bo kdo slucajno prevec uzaljen, sej z avtom ni verjetno nic narobe zato sem napisal, da je kr lustn (kar dejansko je) ampak ima kaksno napako :). Nikakor pa ni avto slab ali zanic (je nad povprecjem)

Ampak pac jst sem verjetno malo prevec zahteven. V glavnem moti me, da avto ni v taksnem stanju kot je zapustil trgovino. Pa s tem ne mislim menjave platisc :). V detajle se nisem spuscal, ker je "ogled" trajal ravno toliko casa, kolikor sem potreboval, da sem zmazal sendvic, ker se mi je mudilo nazaj na HP. Moti me pa zracnost ("lufti") sprednjega dela (na ostalo zracnost nisem bil pozoren), ampak NE pravim, da je bil avto poskodovan. Pa ze na prvi pogled je malo prelep za svojih 13 let. Ce pogledas malo bolj natancno opazis, da je cel (res nisem sel gledat cisto celega avta) barvan na novo (to ti razkrijejo rahli silikoncki tu in tam, ter smetke v laku, verjetno bi se z brusenjem in poliranjem vecina napak odpravila).
Ne me razumet narobe. Avto je vsekakor lep (zal nisem imel nobenega listka pri roki, drugace bi mu zataknil svojo telefonsko). Ampak obstajata vsaj dva razloga za barvanje avtomobila. Prvi je tisti vecinski, torej razni karamboli, drugi razlog je pa tisti zaradi katerega se samo manjsina loti barvanja. To so razne mikroskopske praskice, vsake manjse buske in pikice,.... Barvanje odpravi te napake ampak v vecini primerov pusti vecje ali manjse sledi, ki pa spet nekatere (recimo bedaka kot mene :)) motijo. Ampak vsekakor imam raje na novo barvan avto kot pobuskanega.

V konkretnem primeru nimam pojma zakaj je bil avto barvan, mogoce je bil kdaj poskodovan, ce ja, zgleda vsaj na prvi pogled cist OK popravljen. Ugibam, da je bolj verjetno bil barvan zaradi kaksne lazje poskodbe in predvsem zaradi malenkosti.
Mogoce z besedo napaka nisem izbral najbolj ustrezne besede in bi bila bolj ustrezna beseda pomanjkljivost? Zame pa vseeno ostaja napaka :D.

Da koncam. Ce me taksne stvari ne bi motile, bi vse avtomobile iz svoje "zbirke" redno "predstavljal" sirsi javnosti, tako pa je zame tak avto nedokoncan (z napakami :)) in ga bi "skrival" kot to trenutno delam s svojimi :). Pac moje misljenje. Upam, da ne razume kdo napacno.
Seveda pa lastniku tega Williamsa oprostim vse napake, ce je avto v kratkem bil na barvanju in se ni zakljucen. Vsekakor si je potem sam kriv, da se zdaj obremenjujem(o) o napakah (pomanjkljivostih) na njegovem avtu. Kaj pa kaze nedokoncan avto :D SALA.

Pa da bom se malo zleht :twisted:. Ce me omenjene in podobne stvari ne bi motile bi tist zgornji Clio 16V (sedaj od Robijevega kolega) bil ze v moji zbirki :twisted: . Da spet ne bo kdo narobe razumel, avto res NI slab.

Dost zaenkrat.

Aja, da ne bom cist offtopic :smt019 :), Robi rabis mogoce kaj serijskih motornih delov, slucajno je prejle kolega omenil, da se nekaj malega prodaja v IT.

LP, Primoz
Uporabniški avatar
nightmare

Hauba in levi blatnik sta bla barvana zaradi nesrece z akumulatorjem.Auno tikoli ni biu niti malo taknjen.V 12ih letih auto ni videu zime saj jo prespi v garazi v Kopru,rauno tako nevem ce je kdaj videu dz.Lastnik avtomobila ima tudi uradni renaultou servis tko da se malenkosti popravijo prej kot pa do njih pride.
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

zal mau slabe slike,sam za vidt je :wink:
to je ta iz cerknice

Slika
Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

schkorc napisal/-a: Robi rabis mogoce kaj serijskih motornih delov, slucajno je prejle kolega omenil, da se nekaj malega prodaja v IT.
Kateri deli pa so to? Lahko tudi na PM.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

lep je ta iz cirknice, sm poleg felten tut auspuh pa stranski zmigoucki niso original. :P
Uporabniški avatar
nightmare

Feltne ma originalne spravljene doma,auspuh je pa komplet zamenjan z po narocilu narejenim izspusnim sistemom iz rosfraja.
Uporabniški avatar
schkorc

nightmare napisal/-a:Hauba in levi blatnik sta bla barvana zaradi nesrece z akumulatorjem.Auno tikoli ni biu niti malo taknjen.V 12ih letih auto ni videu zime saj jo prespi v garazi v Kopru,rauno tako nevem ce je kdaj videu dz.Lastnik avtomobila ima tudi uradni renaultou servis tko da se malenkosti popravijo prej kot pa do njih pride.
Zakaj so bili barvani pa ostali deli kot recimo streha, vrata,...? Ce pravis, da avto nikoli ni videl zime naceloma tudi dezja, potem verjetno kaksna toca ipd. odpade? A to je prvi lastnik?...
btw. A niso bili na tem avtu pred kaksnimi sestimi leti eni pragovi? Mogoce ves kje so? Takrat so mi bili zelo vsec, pa niso bili naprodaj posamicno ampak samo z avtom.

@robi1000: Kolikor sem razumel bi naj bil naprodaj en kompleten motor in en v delih. Ampak ne vem ali se prodaja samo v kompletu ali tudi posamicno. Sem ga bolj povrsno poslusal, ker mi ni bilo zanimivo, sam pol sem se spomnu, ko sem tole temo bral, da bi mogoce tebi kaj prav prislo.

LP, Primoz
Uporabniški avatar
nightmare

Da bi blo barvano se kej druzga slisim danes prvic.Pragovi in use ostalo pa se mu valja doma in hoce prodat.Sej sm kake pou leta dau oglas na forum za te pragove in podalske.Ce nebi jst razbiu mojga prejsnjega bi bli za zdavnej v moji lasti. :D
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

A kdo morda ve kje v SLO kdo dela take obdelave armaturke:

http://img.photobucket.com/albums/v514/ ... 010008.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v514/ ... ocked3.jpg

Temu se po anglesko rece "flocking" in res ne vem kaksen je kvaliteten slovenski izraz za to. Torej, ce kdo ve kdo to dela in za koliko naj prosim sporoci... :)

LP Robi
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Sam zadeva je dokaj neobstojna pa hitr se ugul, pocen pa tudi ni, najbol da das oblect tazgorn del armaturke v velur.
Slika
Odgovori