to grem lah tud iz Lj do portorozaDuli napisal/-a:od kopra do portoroza gres lahku z biciklmXiWang napisal/-a:pol ga nej pa obnovi ce ma tok dnarjano sej men je vseen a ves... hocm sam povedat da jih je res mal na cest in da tisti k jih majo poskrite po garazah in podstresjih naj jih mal na sonce zapelejo da se jih ljudje spomnejo.
Ti pa cimprej postimej svojga da se bos lah se letos zapeljal od kopra do portoroza
Clio Williams l.94 No. 6035
ne hiti počasi....
Tole je pa "nas" bivsi, a ne? Luskano. Te felge pasejo kot ata na mamo. Sicer je pa itak ze od prej navajen taksnih felgenrobi1000 napisal/-a:...
Pa se ena fotka Cliota 16V od kolega:
LP Robi
Civilni al dirkalni? Dirkalnih je blo malo vec kot samo edengasper12 napisal/-a:enga sem vidu na rallyu k je bil ta vikend mim mene.
Drugace pa mogoce Ph.2 Williams Swiss Champion in zlatimi neoriginalnimi Tecnomagnesio platisci? Zgleda kr lustn, vseeno pa ima kaksno napako.
...Robi, ce se bos kdaj slucajno pogovarjal s tistim znancem (ki bi naj imel dva Williamsa na podstresju) ga vprasaj, ce kdaj razmislja o tem, da bi mu kdo prisel malo po podstresju pospravit
LP, Primoz
ZakajXiWang napisal/-a:zdej je pa schkorc na mino stopu
Da ne bo kdo slucajno prevec uzaljen, sej z avtom ni verjetno nic narobe zato sem napisal, da je kr lustn (kar dejansko je) ampak ima kaksno napakonightmare napisal/-a:Aja?No nastej napake prosm.Jst je ne najdem pa se ze nek let motam okul njega.
Ampak pac jst sem verjetno malo prevec zahteven. V glavnem moti me, da avto ni v taksnem stanju kot je zapustil trgovino. Pa s tem ne mislim menjave platisc
Ne me razumet narobe. Avto je vsekakor lep (zal nisem imel nobenega listka pri roki, drugace bi mu zataknil svojo telefonsko). Ampak obstajata vsaj dva razloga za barvanje avtomobila. Prvi je tisti vecinski, torej razni karamboli, drugi razlog je pa tisti zaradi katerega se samo manjsina loti barvanja. To so razne mikroskopske praskice, vsake manjse buske in pikice,.... Barvanje odpravi te napake ampak v vecini primerov pusti vecje ali manjse sledi, ki pa spet nekatere (recimo bedaka kot mene
V konkretnem primeru nimam pojma zakaj je bil avto barvan, mogoce je bil kdaj poskodovan, ce ja, zgleda vsaj na prvi pogled cist OK popravljen. Ugibam, da je bolj verjetno bil barvan zaradi kaksne lazje poskodbe in predvsem zaradi malenkosti.
Mogoce z besedo napaka nisem izbral najbolj ustrezne besede in bi bila bolj ustrezna beseda pomanjkljivost? Zame pa vseeno ostaja napaka
Da koncam. Ce me taksne stvari ne bi motile, bi vse avtomobile iz svoje "zbirke" redno "predstavljal" sirsi javnosti, tako pa je zame tak avto nedokoncan (z napakami
Seveda pa lastniku tega Williamsa oprostim vse napake, ce je avto v kratkem bil na barvanju in se ni zakljucen. Vsekakor si je potem sam kriv, da se zdaj obremenjujem(o) o napakah (pomanjkljivostih) na njegovem avtu. Kaj pa kaze nedokoncan avto
Pa da bom se malo zleht
Dost zaenkrat.
Aja, da ne bom cist offtopic
LP, Primoz
Hauba in levi blatnik sta bla barvana zaradi nesrece z akumulatorjem.Auno tikoli ni biu niti malo taknjen.V 12ih letih auto ni videu zime saj jo prespi v garazi v Kopru,rauno tako nevem ce je kdaj videu dz.Lastnik avtomobila ima tudi uradni renaultou servis tko da se malenkosti popravijo prej kot pa do njih pride.
Zakaj so bili barvani pa ostali deli kot recimo streha, vrata,...? Ce pravis, da avto nikoli ni videl zime naceloma tudi dezja, potem verjetno kaksna toca ipd. odpade? A to je prvi lastnik?...nightmare napisal/-a:Hauba in levi blatnik sta bla barvana zaradi nesrece z akumulatorjem.Auno tikoli ni biu niti malo taknjen.V 12ih letih auto ni videu zime saj jo prespi v garazi v Kopru,rauno tako nevem ce je kdaj videu dz.Lastnik avtomobila ima tudi uradni renaultou servis tko da se malenkosti popravijo prej kot pa do njih pride.
btw. A niso bili na tem avtu pred kaksnimi sestimi leti eni pragovi? Mogoce ves kje so? Takrat so mi bili zelo vsec, pa niso bili naprodaj posamicno ampak samo z avtom.
@robi1000: Kolikor sem razumel bi naj bil naprodaj en kompleten motor in en v delih. Ampak ne vem ali se prodaja samo v kompletu ali tudi posamicno. Sem ga bolj povrsno poslusal, ker mi ni bilo zanimivo, sam pol sem se spomnu, ko sem tole temo bral, da bi mogoce tebi kaj prav prislo.
LP, Primoz
A kdo morda ve kje v SLO kdo dela take obdelave armaturke:
http://img.photobucket.com/albums/v514/ ... 010008.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v514/ ... ocked3.jpg
Temu se po anglesko rece "flocking" in res ne vem kaksen je kvaliteten slovenski izraz za to. Torej, ce kdo ve kdo to dela in za koliko naj prosim sporoci...
LP Robi
http://img.photobucket.com/albums/v514/ ... 010008.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v514/ ... ocked3.jpg
Temu se po anglesko rece "flocking" in res ne vem kaksen je kvaliteten slovenski izraz za to. Torej, ce kdo ve kdo to dela in za koliko naj prosim sporoci...
LP Robi
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."