Clio Williams l.94 No. 6035

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

Primoz Five napisal/-a:robi so res samo se trije reg... Williamsi v Sloveniji...drugac pa upam da ga bom vidu enkrat v zivo 8)
kilometer od mene je en odlicno ohranjen primerek
8)

tu pr nas je prava 16v manija v lenartu enih 6 cliotov 16v pa en willy r5 1.8 16v twingo 1.8 16v turbo 8) clio rs prihaja clio v6

ce kdo ne verjame naj prid enkrat :D
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Primoz Five napisal/-a:robi so res samo se trije reg... Williamsi v Sloveniji...drugac pa upam da ga bom vidu enkrat v zivo 8)
Da bi bli sam 3je je skor mau huda.Kje pa dobivate te podatke?Drgac pa res zakon felge,na ventilarju mislm. :D
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Jaz vem za te:

-bivsi od Tomija287(al nekaj takega), ki je imel kr ene bele feltne in pragove---> v Celju
-Menda najlepsi v SLO, zal ga se nisem videl je pa mende od neke malo starejse gospe ---> Cerknica
-Od enega mesarja ---> Mislim da nekje na dolenjskem
-Menda da se en z KR tablicami okoli vozi
-Moj

To jih je pet. Ce se kdo ve za kakega civilnega (ne za dirke) naj tu napise, ker bi res rad vedel koliko jih je.

EDIT: Lahko, da je bil kateri ze umes sesut, ker o nekaterih ni ne duha ne sluha ze nekaj casa.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
robi1000

bam88 napisal/-a:mogoce mislis na enga modrega z nekimi masivnimi odbijaci, spuscen pa ves pregnit?

ker en tak klio je v kranju (ubistvu je moj sosed v vasi) k ma zadi williams nalepko cel pregnit pa mislim da je 16v.
Ne vem, jaz po pravici povedano se nisem videl v zivo drugega williamsa na cesti. Ah, pa sedaj sem se spomnil. Znanec ima se dva na podstresju. Dobesedno jih je raje dal na podstresje kot pa da jih proda pod ceno. Za ostale sem pa samo slisal da obstajajo. Tistega od mesarja pa sem videl na Avtomobilizmu. Koliko jih je pa dejansko na cesti je pa res vprasanje.
Slika
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

ja to sem slisal za enega da je enga dal na podstresje...zdj nism vedu al se je un to zmislu al ne sam ocitno je res tko :wink: bolje da jih ima gor, ljudje tko in tko ne znajo vec cent avtomobilov razn ljubitelji
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

skoda avta za na podstresje...je dost ljubiteljev okoli k bi znal cent kar majo in bi tud odstel postene eur zanjga - sm preprican. Avto more bit na cesti, cene ti vse tiste performanse nic ne pomagajo :?

In Robi kako kej drgac napreduje sanacija? je mucaodmicna ze najdla pot do trzina :wink:
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
robi1000

Mucaodmicna is on the way coming soon! :D

Mislim pa, da je malo res takih, ki bi bili pripravljeni odrinit tak kupcek denarja kot je ta avto "vreden". Toliko kot sem jaz vlozil vanjga ze do sedaj, ga v slo ne prodam z pozitivno nulo. Folk pac raje kupi Hondo VTi za 8000eur pa majo "avto". :roll:
Slika
Uporabniški avatar
XiWang

no sam da ne bo zalutala kam :D

ne sej vem da ni lih za vsakem vogalu kupec...ampak ce ze ne prodas pod ceno sm preprican da bi ga potem vsaj na cesto postavu - vsaj jst :? skoda je ker se jih na cesti res ne vid vec.
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
robi1000

Ej pa un clovek je res pun ane. Ma doma Lancerje Evolution itd... Kar se tice performancev ga Clio lih ne rajca tolk. Pac nanjga gleda kot na eno stvar ki jo je treba ohrant. Ceprav je tisti Clio cist pregnit in ni ravno muzejski primerek.
Slika
Uporabniški avatar
immortal
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a immortal »

Tistega iz Cerknice pa definitivno ne vozi starejsa gospa. Tip ki ga vozi, se se kako zaveda kaj ima. Avto od kar ga ima ni videl dezja, kaj sele kaj drugega. Cez zimo je lepo konzerviran. Doma majo uradni Reanult Servis drgac.
SlikaSlika
Xsara 1.6
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

robi1000 napisal/-a:Ej pa un clovek je res pun ane. Ma doma Lancerje Evolution itd... Kar se tice performancev ga Clio lih ne rajca tolk. Pac nanjga gleda kot na eno stvar ki jo je treba ohrant. Ceprav je tisti Clio cist pregnit in ni ravno muzejski primerek.
Dobr ves, da neglede na to, da je pregnit je se vedno williams, se posebej takrat ko isces dele zanj.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
XiWang

pol ga nej pa obnovi ce ma tok dnarja :wink: no sej men je vseen a ves... hocm sam povedat da jih je res mal na cest in da tisti k jih majo poskrite po garazah in podstresjih naj jih mal na sonce zapelejo da se jih ljudje spomnejo.

Ti pa cimprej postimej svojga da se bos lah se letos zapeljal od kopra do portoroza :wink:
ne hiti počasi....
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

robi1000 napisal/-a:Mucaodmicna is on the way coming soon! :D
Katero Catcams odmicno si pa nabavil?
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

XiWang napisal/-a:pol ga nej pa obnovi ce ma tok dnarja :wink: no sej men je vseen a ves... hocm sam povedat da jih je res mal na cest in da tisti k jih majo poskrite po garazah in podstresjih naj jih mal na sonce zapelejo da se jih ljudje spomnejo.

Ti pa cimprej postimej svojga da se bos lah se letos zapeljal od kopra do portoroza :wink:
od kopra do portoroza gres lahku z biciklm :lol:
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

mloncar napisal/-a:
robi1000 napisal/-a:Mucaodmicna is on the way coming soon! :D
Katero Catcams odmicno si pa nabavil?
Se mi zdi da 5502225.
Enigma motorsport
Odgovori