Mateo ti ni mesanca. Sam folk pac prodaja pod extrema, vrze tisto nalepko gor in je. Cudno da nikjer v racunalnikih ni extrema 2002letnik, potem pa naredis totalko slucajno in pricakujes od zavarovalnice denar za "extrema" pa si razocaran na koncu. In extrem naj bi po opremi bil podoben dinamiq-u.
se da dobit v kaksnih trgovincah z avtodeli. probaj tam kjer imajo kaksne nastavke, volane, prestavne bunke itd. tam bi znal tut bele oz. prozorne smernike met. ce ne drugace po narocilu.
Mateo jaz sem jih nabavila na stajerskem avtodomu, niso bli ravno poceni 35-40e za oba. Pri avto Hoce so jih imeli za mali denar a niso pasali.Hugo je v enenm postu napisal, da bi naj to bil extreme, menda pa on boljse ve, ce dela v Revozu.Mateo kak ti kaj racunalnik kaze porabo, meni 7.1 povprecno.
tinka napisal/-a:Mateo jaz sem jih nabavila na stajerskem avtodomu, niso bli ravno poceni 35-40e za oba. Pri avto Hoce so jih imeli za mali denar a niso pasali.Hugo je v enenm postu napisal, da bi naj to bil extreme, menda pa on boljse ve, ce dela v Revozu.Mateo kak ti kaj racunalnik kaze porabo, meni 7.1 povprecno.
Zdaj ko sem skoraj zvozil en tank mi kaze 5.5 Ful malo mi pije. Res pa da vozim relacijo 50km do maribora in 50km nazaj.