enej_46 napisal/-a:tablica:res?kdo pa?prasi kolko je za njega dal in povej mu da ma 220000km, in da pou stvari ni menjanih..
paloma:a tega crnega mislis?
ja bom prasu ga sam da ga vidm pa mu reku da si nj pride mal na forum pogledat kok ej to biv zazeljen avto
no, pa je prisel vceraj domov clio 1.8 16v...za ceno 400 in se neki evrov, sm zadovoljen, gre ko ziva svinja na steroidih
noanjost je dobra, motor je kar je, zunanjost pa brez pikce rje...vse pa gre na mojga rdeckota vkljucno s srcem
ja, pleh na belem je kul, ni neki dosti pregnjit, in raven je cel, sploh ni pobuskan...zadnja havba je nova, nic gnjila, kar me je cudlo ful, prednja tudi...na mojga nebom dajal ne blatnikov ne havbe...na mojga gre komplet notranjost, komplet bremze, motor in stevci...ostalo upam da ne
ah brez veze da iz 1.4 delas 16vja, ce mas 16v-ja zravn ceuga. raj tega postimi, pa prodej 1.4 cliota. ker 16v ma se zadne boke prov fletne, tega pa 1.4 ne bo meu. drgac pa zadna hauba na 16vju ni od 16vja k nima nosilckov za spojler, tko da je od navadnega cliota.
ma je mel spojler, samo ga je dol dal in prodal...
nebom stelal, tega, ker mi nekako ni do tega...raje mojega
nocem 16vja nardit na vn, uzunaj bo tak ostal, vrjetno z original havbo z 3mi luknjami za hladit kolektorje, samo masino in bremze rabim...