Oxigin

Vse o videzu avtomobila
dci power
Kraj: Metlika

Odgovor Napisal/-a dci power »

D-pax ni frke.Bos pa vsaj glavni na srecanjih ker jst itak ne mislim vec hodit na ta srecanja se vsi nekaj nosijo ko da peljejo najmanj viperje al pa skyline. :n00b: :evil: :evil: :evil: TO TUDI VELJA ZA CLANE RENO KLUBA.
Žažko
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Žažko »

dci power napisal/-a:D-pax ni frke.Bos pa vsaj glavni na srecanjih ker jst itak ne mislim vec hodit na ta srecanja se vsi nekaj nosijo ko da peljejo najmanj viperje al pa skyline. :n00b: :evil: :evil: :evil: TO TUDI VELJA ZA CLANE RENO KLUBA.
Usak je ponosen na svoj avto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce bi meu ti zrihtanga bi se tut ti mau nosu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne bit tko nesramen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa noben te nebo prosu da gres na srecanje!!!! Ti kr ostan doma!!!!!!!!!!!!!
dci power
Kraj: Metlika

Odgovor Napisal/-a dci power »

Ni problem v tem da jest ne bi bil ponosen na svoj avto,ce bi mel cist postimanga.Fora je tuki da bi jest vsaj predstavu novga cloveka ostalim clanom ne pa da je njegovo prvo vprasanje (ze ve kdo) ˝a bos kupu majco˝.Tko sem se sam sebi zdel totalen idiot ko sem rinu med reno folk pa nobeden ne mu ne bu. Stekas?
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

Ni hudega, ti samo pridi do mene ali pa do koga drugega, cigar avto spoznas in te bo ze on predstavil drugim clanom :wink:

Res pa je tudi da kdo vlozi dosti denarja in casa v avto, da je ponosen na svoj izdelek. Ampak kljub temu ni nobenega, ki bi se prevec nosil oz. bil nedostopen za "navadni folk", saj smo renault klub in ne samo tuning :wink:
Žažko
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Žažko »

dci power napisal/-a:Ni problem v tem da jest ne bi bil ponosen na svoj avto,ce bi mel cist postimanga.Fora je tuki da bi jest vsaj predstavu novga cloveka ostalim clanom ne pa da je njegovo prvo vprasanje (ze ve kdo) ˝a bos kupu majco˝.Tko sem se sam sebi zdel totalen idiot ko sem rinu med reno folk pa nobeden ne mu ne bu. Stekas?
Drugic prides h folku in se zaderes ej Reno klub, jst sem ta pa ta in sem dons prvic na srecanjih!!!! :lol: 8) Vedno je treba narest prvi korak!!!
Sej mi se tut nismo poznal ze prej!!! K smo prsli na prvo srecanje, smo se tut gledal usi postran in spraseval kdo je kdo!!! Lej ns zdej! Zdej je pa sam se zajebancija!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kaj ces lepsga!!!! Nekateri clani smo ratal celo zlo dobri prjatli!!!! :lol: 8) :wink:
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

Heh, tocno - prvo srecanje v Celju lani. Skoraj noben ni nobenega poznal, tudi jaz ne :D ...potem pa smo se ze spoznali pri neskoncnih debatah 8)
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

se tebe proo2c sem 1x al 2x takrat vido .. lol ..

zaj pa te se majn .. hhahhahaa
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Odgovori