naredil sem servis na tem avtomobilom,ko je bil servis naret mi je mehanik rekel,da je potrebno peljati avto na pooblascen servis zaradi resetiranja racunalnika,
A to si ti delal servis pri enem privat mehaniku, pol pa peljal posodobit software na original Reno servis?
Sele sedaj sem videl...
salabajzer ta mehanik... Opozorilo na BCju se da resetirati brez posega, navodila so opisana v knjizici... To opozorilo se samo prizge 2 meseca pred intervalom (casovnim) oz. 1500 km pred intervalom (kar je preje).
Nobenega reseta racunalnika ne rabis narediti...
Jao jao, profesionalci pa taki...
En reset tega intervala se naredi tako, da gumb za potovalni racunalnik drzis nekaj sekund na mestu, kjer kaze stevilo kilometrov do naslednjega servisa.
miko 55 napisal/-a:avto ima splosnno garancijo 3 leta ali 100k km. uveljavi jo. ce si prvi lastnik bi moral dobiti vabilo za preventivni pregled. ce si pa srugi lastnik poklici prvega pa ga vprasaj po tej stvari. drgac pa: sam razpizdi se. da samo malo znoris prinese velik ucinek. preverjeno.
Pomota. Avto ima 2 splosne garancije brez omejitve kilometrov ali v najboljsem primeru 4leta/80 kkm (glede na letnik drugih garancij se ni bilo).
Pa se nekaj; zakaj pas prvi lastnik ni avta peljal na vpoklic?
Matr ste/so eni nemarni do svoje lastnine...
Sem zrihtu na garancijski list za zamenjavo racunalnika so zapisali da je prisli do njihove napake.ces da so nalozili napacne softwere in da je zato pozrlo racunalnik,placal pa jim nisem nic.Vprasanje je ali je res novi montiran ali ne,racun je izdan za novega.
lp
No fajn, da si zrihtal.Samo da nisi rabo placat
Da vrnem malo zogico Robertp kdo je zaj salabajzer, prvo so zahtevali
denar in mu niso dali avta, zaj pa krneki,halo