Problem tresenje vozila
Jap, loputa in vse spucano, sedaj sem se menjal benz filter, in verjetno bo kar tukaj problem....bil je namrec precej zasopan, zelo tezko je slo pihnit cez njega in kar precej rjav bencin se je vil iz njega, seveda v nasprotni smeri, da sem videl ce je kaj smeti v njem
no sedaj sem dal novega, vzel narazen injektorje in malo pogledal kontakte in morem reci da malenkost bolje laufa, ampak ocitno se je v injektorjih nabralo svinjarije, zato morem naslednji teden jih vzet ven in jih nesti spucat. Pol pa upam da mir
Pa naj se kdo rece da se splaca kupit avto z malo kilometri ki je nonstop stal na dvoriscu in se je tankal glih 1x ali pa se to ne na mesec. Pri 36kkm je bil filter total zasopan, injektorji pa so zgleda tud ze malo dobili umazanije stran
Porocam kak bo naprej ko mi uspe iti do Puconje da mi ocisti injektorje.
Lp,Aly
Pa naj se kdo rece da se splaca kupit avto z malo kilometri ki je nonstop stal na dvoriscu in se je tankal glih 1x ali pa se to ne na mesec. Pri 36kkm je bil filter total zasopan, injektorji pa so zgleda tud ze malo dobili umazanije stran
Porocam kak bo naprej ko mi uspe iti do Puconje da mi ocisti injektorje.
Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Ce nisi malo mehanika, pejd do nekoga pa nej ti pogleda.
1. ce si tuljavo menjal in so kabli ok in je iskra pol to ni to.
2. Injektorji, vzami vse 4 ven z dovodom, nekdo naj ti da kontakt, in ce enakomirno prsijo vsi pol ni z njimi nic narobe.
3. Izmiri kompresijo, ker je mozno do je sla dihtunga na glavi.

2. Injektorji, vzami vse 4 ven z dovodom, nekdo naj ti da kontakt, in ce enakomirno prsijo vsi pol ni z njimi nic narobe.
Sem sam dokaj mehanik, tak da bom to danes probal ja...nisi prvi ki mi je reko da bi znala bit dihtunga glave...samo me moti da nic ne fali ne olja ne vode, na kadi nic, v vodi ni olja, svecke so ble lepe.Mislis je mozno da je dihtunga?megane96 napisal/-a:Ce nisi malo mehanika, pejd do nekoga pa nej ti pogleda.
Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Po sluzbi grem k mehaniku, sem ze zmenjen, boma izmerla kompresijo (upam in molim boga da je vredu), potem pa ima se ene injektorje, pa boma se to menjala tak da bi mogla bit danes (upam da) znana diagnoza
Lp,Aly
Lp,Aly
Evo, vceraj smo postavili diagnozo in jo tud popravili
Zanic je bil en injektor, lepo se je pokazalo kako je pljuval, ostali trije pa spricali kot so mogli. Hvalabogu imel mehanik 3 na zalogi, tak da smo dali drugega noter, pa dela. Sedaj bo pac malo veckrat treba dat cistilec injektorjev noter, ker se avto pac bolj malo vozi, ampak sem vsaj na racun te napake naredil dokaj lep servis (svecke, benz filter, spucal vse itd...)samo se olje en dan s filtrom zamenjam pa gasa naprej
Hvala za vso pomoc fantje, vedno ste se izkazali kdaj sem potreboval pomoc
Lp,Aly
Zanic je bil en injektor, lepo se je pokazalo kako je pljuval, ostali trije pa spricali kot so mogli. Hvalabogu imel mehanik 3 na zalogi, tak da smo dali drugega noter, pa dela. Sedaj bo pac malo veckrat treba dat cistilec injektorjev noter, ker se avto pac bolj malo vozi, ampak sem vsaj na racun te napake naredil dokaj lep servis (svecke, benz filter, spucal vse itd...)samo se olje en dan s filtrom zamenjam pa gasa naprej Hvala za vso pomoc fantje, vedno ste se izkazali kdaj sem potreboval pomoc
Lp,Aly