Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)
clio 1.8 16v
Pravilna odlocitev odstranitev rje, vidim da si malo uposteval moj nasvet in odzagal stran. No nekaj dela se ostne na avtu vidim, vendar ne pozabi rajsi 14 dni kasneje k Juretu, avto bos se dolgo gledal zato ga dobro pripravi,za posledice odgovarjas sam. 
to pa ne bo drzalo. seveda da ma forum vezo s tem, ce se ljudje sporazumevajo in dogovarjajo prek foruma poleg telefona, potem se ni treba nobenmu potuhnit pa ignoriat nekoga, kateremu je nekaj dolzan. edino pravilno je, da se na take uporabnike opozori tudi na forumu, da nebi nategnili se koga!Tadej napisal/-a:Dejstvo je da nima forum nic s tem. Ce se ne oglasi na telefon al pa ne odpise na mail kdo pri zdravi pameti pricakuje, da mu bo odgovoril na forumu? Lepo prosim konec z offtopici.Duli napisal/-a:fora je u tem, da po raznoraznih postih sodec, je on zmerej zaseden, kadar je komu kej dolzan.
sm se hotu vzdrzat komentarja, pa zal ne gre, ker mi je kr malo hudo, kako eni gledajo na te stvariDuli napisal/-a:to pa ne bo drzalo. seveda da ma forum vezo s tem, ce se ljudje sporazumevajo in dogovarjajo prek foruma poleg telefona, potem se ni treba nobenmu potuhnit pa ignoriat nekoga, kateremu je nekaj dolzan. edino pravilno je, da se na take uporabnike opozori tudi na forumu, da nebi nategnili se koga!Tadej napisal/-a:Dejstvo je da nima forum nic s tem. Ce se ne oglasi na telefon al pa ne odpise na mail kdo pri zdravi pameti pricakuje, da mu bo odgovoril na forumu? Lepo prosim konec z offtopici.Duli napisal/-a:fora je u tem, da po raznoraznih postih sodec, je on zmerej zaseden, kadar je komu kej dolzan.
ce je clovek vsaj malo razumen in dovolj zrel, bo dojel, da nekej ne stima s fantom, ker ocitno je kar nekej ljudi, ki jih Ziga ne smergla
ne zdi pa se mi prav, da ga potem eni zagovarjajo oz. pisejo, da je to smetenje teme, ce pa se gre za stvari, ki se neposredno ticejo teme oz. avta, ki je v tej temi predstavljen