racunalnik air bagov

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

konektor pod sedezi
slab kontakt pri konektorjih na volanu in armaturki
Uporabniški avatar
hermand

Odgovor Napisal/-a hermand »

Priklop na tester bo pokazal kaj je narobe, lahko da je treba racunalnik preprogramirati.
FBR

Re: racunalnik air bagov

Odgovor Napisal/-a FBR »

feder napisal/-a:Po celnem karambolu sem zamenjal oba zatezovalca pasov in racunalnik.Lucka za air bag mi stalno sveti.Ce namestim star originalen racubnalnik pa lucka obcasno sveti.Kaksen nasvet v zvezi s tem mi lahko daste?Hvala!
feder

Kolko zatezovalca kostata in kje kako vidis ce je za zamenjat?
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Ce so zategovalci sprozeni, je del kamor se pripne pas par centimetrov nizje kot bi moral biti.
Slika
FBR

Odgovor Napisal/-a FBR »

Stupo napisal/-a:Ce so zategovalci sprozeni, je del kamor se pripne pas par centimetrov nizje kot bi moral biti.

Hm...torej na sredini, ker imam coupeja tako da na strani kjer so vrata je en del samo na stango vezan, ki lahko drsi gor dol, drugi del je pa tist iz katerega pas vn vlece ko ga potegnes....

Kolk nizje pa naj bi bil?... ali ga sploh nima ker je coupe (naj bi mel airbag v sedezih ravno zato da ne zdrsnes pod pas ob trku)?
..................................................................

V glavnem, avto k sm ga kupil je bil spredi mal razbit... ravno do IC, ki je prezivel cel, je prisel trk... in zdej bi rad zvedu ce so zategovalci in air bagi ok, da vem vsaj s cim se vozim....

Tko da ce ma kdo kaksen nasvet kako bi to pogruntal bi bil vesel... hvala
Odgovori