Ne samo da je avto prec neprimerno lepsi, tud lega na cesti je super !
Jaz sem fedre montiral vceraj, danes pa sm mel mal vec casa in sm se malo vozil okoli in razlika med prej in zdaj je ful nad pricakovanji. V ovinkih avto miruje tak kot treba - kar se trdote tice pa tudi ni kriticno. Nevem, vrjetno bo malo drugace ko bodo gume preseka 50 oz. 55. Nevemo se
Zdej so pa 65.
Ne samo da je avto prec neprimerno lepsi, tud lega na cesti je super !
Jaz sem fedre montiral vceraj, danes pa sm mel mal vec casa in sm se malo vozil okoli in razlika med prej in zdaj je ful nad pricakovanji. V ovinkih avto miruje tak kot treba - kar se trdote tice pa tudi ni kriticno. Nevem, vrjetno bo malo drugace ko bodo gume preseka 50 oz. 55. Nevemo se
Zdej so pa 65.
Ja sej tud to mam v planu me pa zanima, kje si ti narocu fedre, pa kok so bli
litlleracer napisal/-a:morda bom jst u kratkem moje prodajal (cca 2.mesca)...OZ supertusrismo....14col...in gume 185/55...
use odvisnu ce bo se slu u plan dojce style:DD
A to so une k majo ful krakov ane take tanke me zanima kako bi sedle na twingota
Jst te ne zastopim... Kaj vidis na teh 14?Kupi 15 pa bo pa spusti ga pa vrjemi da nebo avto sel tulk cez ovinke da nebi obstala na cesti...pa se lepsi bo ni da ni
R19 napisal/-a:Jst te ne zastopim... Kaj vidis na teh 14?Kupi 15 pa bo pa spusti ga pa vrjemi da nebo avto sel tulk cez ovinke da nebi obstala na cesti...
podpis
jaz sem se en cajt z 1.2 vozo pa 15ke gor pa ni neke razlike
Ja sej pravm, da se nevem kere padejo al 14" al pa 15", nameravam pa kupvat feltne z gumam, zato cakam na dobro priloznost, ce bo kej pametnga nocem kr ene zdej kupt