Torej ne vem zakaj ma clio tam na sredini konzolo ki kaze samo time in hour rad bi da kaze tudi kaj poslusam. Ta problem bo vrjetno samo ob kupo orginalnega radija.
Me pa zanima. A orginal radio na cd bere piratkse cd-e, in ali ima kaj antishocka al v vsaki luknici preskoci
Plus tega ma kdo za prodat ?
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 05 Maj 2008, 21:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Tudi na ekrancku, ki je na sredini konzole ti lahko izpisuje podatke o predvajani glasbi ceprav ni original radio, vendar moras dokupit konektor. Prav tako lahko tudi z dokupom konektorja krmilis radio z obvolanskim komandam, ce jih imas. Jaz sem zamenjal radio z Alpine 9855 do konc tedna pa upam, da dobim konektor za povezavo z radia in obvolanskih komand.
Koliko bi pa dal za original radio?
p.s. original ozvocenje je
Zadnjič spremenil Gasilec, dne 05 Maj 2008, 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Original radio mi ni nikoli preskocil, bere pa tudi original CDje.
Glede sredinskega zasloncka, pa mislim da imajo moznost prikazovanja podatkov samo clioti od letnika 2005 naprej, oziroma tisti, ki so ze imeli vgrajen original radio. To vidis tako, da je zunanja temperatura napisana pod uro. Tisti, ki imajo na eni strani temperaturo, na drugi pa uro pa mislim da tega ne podpirajo. Mogoce bi imel jaz za prodati moj radio.
No men pa ne kaze tak kaze na eni strani temp. na eni pa uro. tak kot si rekel prej Ocitno je samo enovrsticni ekran tvoj pa je dvo A je kdo probal ce dela?