avto --> trajekt

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Evo ze laufamo! :D 8)
Slika
Uporabniški avatar
R o X e K
Kraj: Ljubljana - Rudnik

Odgovor Napisal/-a R o X e K »

Stupo napisal/-a:Zkaj mam js tak filing, da bomo zamudl? :D
Zakaj ga mam tut jst? :P smo se ob 10 zmenli pa do mene se vedn nuben ni prsu :lol: :lol: :lol:
Lp Rok
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

torej ... izlet je uspel... voznjo je spikey prezivel brez kakrsnih koli zapletov ... fasal je edino dve nalepke na zadnajo sipo :mad: :mad: :mad:

drugace pa zamudil nismo nic... nasli smo trajekt ker smo peljali za busom :lol: une koordinate so pa bile ocitno od enega pristanisca malo prej...ni panike!

glede vkrcavanja in izkrcavanja je slo brez problemov..klanec ni biv prehud tako da... to je to :wink:
slikce bodo pa v galeriji spikey-a :wink:
Slika
Uporabniški avatar
čokaman
Kraj: Grabe-Prlekija-Slo

Odgovor Napisal/-a čokaman »

86-4PJ napisal/-a:torej ... izlet je uspel... voznjo je spikey prezivel brez kakrsnih koli zapletov ... fasal je edino dve nalepke na zadnajo sipo :mad: :mad: :mad:

drugace pa zamudil nismo nic... nasli smo trajekt ker smo peljali za busom :lol: une koordinate so pa bile ocitno od enega pristanisca malo prej...ni panike!

glede vkrcavanja in izkrcavanja je slo brez problemov..klanec ni biv prehud tako da... to je to :wink:
Sorry,

mi smo se peljali tam, pa tudi tisti naslov ki ti ga garmin ni nasel je tam...tako da...ekskjuz mi :P
SCANIA R620...The beast within...
Uporabniški avatar
ZZ-717

cokaman napisal/-a:
86-4PJ napisal/-a:torej ... izlet je uspel... voznjo je spikey prezivel brez kakrsnih koli zapletov ... fasal je edino dve nalepke na zadnajo sipo :mad: :mad: :mad:

Sorry,

mi smo se peljali tam, pa tudi tisti naslov ki ti ga garmin ni nasel je tam...tako da...ekskjuz mi :P
sj so ble prave koordinate pa vse... samo ta kraj s koordinatam me je garmin peljal pred mostom na desni... mi smo mel pa odhod cez most pa potem tam v luki :oops:
Slika
Uporabniški avatar
rokec992
Kraj: Kočevje-Portorož

Odgovor Napisal/-a rokec992 »

no vaznu da je uspelu use
Uporabniški avatar
čokaman

No

No...ampak te koordinate so bile v tisti luki :D:D...nima veze...meni je Gremlin vrgel te koordinate direkt na koncu mosta v vstop v to luko :P.
Uporabniški avatar
ZZ-717

Re: No

cokaman napisal/-a:No...ampak te koordinate so bile v tisti luki :D:D...nima veze...meni je Gremlin vrgel te koordinate direkt na koncu mosta v vstop v to luko :P.
men pa na zacetku :lol:

no kukrkol hvala se enkrat cokaman za trud! :wink:

nikoli se nism 100% zanasal na garmina tako da... od zdej naprej se bom sam se 50% :lol:
Slika
Uporabniški avatar
čokaman

Gar

Garmin - ko ga skuzis, mu lahko zaupas. Prej pa fajn lepo okoli gledat kak in kaj :P.
Uporabniški avatar
čokaman

Mislim, da je to hotel Anita, lastnik je Alex, ce se ne motim:

(to na sliki je en nori Ukrajinec - nisem jaz, niti slucajno; saj pa ne mores biti tak nor pa se maja v ledeno mrzli vodi namakat :D:D).

Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

ja nam so tudi prej rekli da bomo sli v hotel anita :roll: potem pa nas premestil ker kao naj bi bil tisti hotel blizje dogajanjem :roll:

drgac pa sam se nism kopal ker mi blo premrzlo se..ampak neki junakov se je pa vseeno najdl ja :lol:
Slika
Odgovori