avto --> trajekt
torej ... izlet je uspel... voznjo je spikey prezivel brez kakrsnih koli zapletov ... fasal je edino dve nalepke na zadnajo sipo
drugace pa zamudil nismo nic... nasli smo trajekt ker smo peljali za busom
une koordinate so pa bile ocitno od enega pristanisca malo prej...ni panike!
glede vkrcavanja in izkrcavanja je slo brez problemov..klanec ni biv prehud tako da... to je to
slikce bodo pa v galeriji spikey-a
drugace pa zamudil nismo nic... nasli smo trajekt ker smo peljali za busom
glede vkrcavanja in izkrcavanja je slo brez problemov..klanec ni biv prehud tako da... to je to
Sorry,86-4PJ napisal/-a:torej ... izlet je uspel... voznjo je spikey prezivel brez kakrsnih koli zapletov ... fasal je edino dve nalepke na zadnajo sipo![]()
![]()
![]()
drugace pa zamudil nismo nic... nasli smo trajekt ker smo peljali za busomune koordinate so pa bile ocitno od enega pristanisca malo prej...ni panike!
glede vkrcavanja in izkrcavanja je slo brez problemov..klanec ni biv prehud tako da... to je to![]()
mi smo se peljali tam, pa tudi tisti naslov ki ti ga garmin ni nasel je tam...tako da...ekskjuz mi
SCANIA R620...The beast within...
sj so ble prave koordinate pa vse... samo ta kraj s koordinatam me je garmin peljal pred mostom na desni... mi smo mel pa odhod cez most pa potem tam v lukicokaman napisal/-a:Sorry,86-4PJ napisal/-a:torej ... izlet je uspel... voznjo je spikey prezivel brez kakrsnih koli zapletov ... fasal je edino dve nalepke na zadnajo sipo![]()
![]()
![]()
drugace pa zamudil nismo nic... nasli smo trajekt ker smo peljali za busomune koordinate so pa bile ocitno od enega pristanisca malo prej...ni panike!
glede vkrcavanja in izkrcavanja je slo brez problemov..klanec ni biv prehud tako da... to je to![]()
mi smo se peljali tam, pa tudi tisti naslov ki ti ga garmin ni nasel je tam...tako da...ekskjuz mi
Re: No
men pa na zacetkucokaman napisal/-a:No...ampak te koordinate so bile v tisti luki:D...nima veze...meni je Gremlin vrgel te koordinate direkt na koncu mosta v vstop v to luko
.
no kukrkol hvala se enkrat cokaman za trud!
nikoli se nism 100% zanasal na garmina tako da... od zdej naprej se bom sam se 50%