Lucka za izpusne pline ?
Lucka za izpusne pline ?
Dans sm su v celje in sm kr naenkrat vidu da mi je zagorela lucka za izpusne pline na stevcu .. in sm pogledou u knjigco kaj to sploh pomen pa je pisalo da se morm zglasit na renault servisu .. kaj bi to pomenilo ?oz kaj je narobe
Re: Lucka za izpusne pline ?
Verjetn je katalizator al pa lamda sonda fuc.energie napisal/-a:Dans sm su v celje in sm kr naenkrat vidu da mi je zagorela lucka za izpusne pline na stevcu .. in sm pogledou u knjigco kaj to sploh pomen pa je pisalo da se morm zglasit na renault servisu .. kaj bi to pomenilo ?oz kaj je narobe
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Avto ti deluje normalno?
Ce ti avto zamori pred blokado, je po vsej vrjetnosti lambda sonda. vsaj pri meni je tako bilo.Odklopis EGR ventil in vidis, ce se zadeva ponavlja je to to.
Lambda sonda ti meri izpusne pline in s tem uravnava mesanico bencina in zraka.Ce sem prav razumel mehanika.Torej ce ne deluje pravilno naj bi racunalnik delal neko "default" mesanico in avto ne deluje tako kot mora..
Naj me kdo popravi ce ni pravilno
Ce ti avto zamori pred blokado, je po vsej vrjetnosti lambda sonda. vsaj pri meni je tako bilo.Odklopis EGR ventil in vidis, ce se zadeva ponavlja je to to.
Lambda sonda ti meri izpusne pline in s tem uravnava mesanico bencina in zraka.Ce sem prav razumel mehanika.Torej ce ne deluje pravilno naj bi racunalnik delal neko "default" mesanico in avto ne deluje tako kot mora..
Naj me kdo popravi ce ni pravilno
- Blueboy_RM
- Kraj: Posavje