MaTe0 napisal/-a:Clio je zelo lep Na auspuhe daj ze tiste obrobe gumjaste al plastice crne Pa bo zadn konec popoln. Notranjost pa je konzola zelo lepa, tisti stevcki pa mi tak tak potegnejo. ok stevci se, mogoce tisto na vrhu pa ne najbolj Drugace pa lep clio!
Sej tiste obrobe so gor in so crne sam se mogoce na slikci ne vid najbol!
Drgac pa hvala za pohvale...kritik pa itak ne sprejemam...hehe
Kaj je pa clio danes v Krki delal ?
Sem se ustavu tm pa ni blo nikjer nobenga videt pa sm sou naprej.. sm mislu da bos mal pokazal lepotca se od znotri
B|ind napisal/-a:Kaj je pa clio danes v Krki delal ?
Sem se ustavu tm pa ni blo nikjer nobenga videt pa sm sou naprej.. sm mislu da bos mal pokazal lepotca se od znotri
Mal se je treba razmigat pa sm su neki zmontirat tja pa si ga najbrz vidu za ograjo je bil, ne...
B|ind napisal/-a:Kaj je pa clio danes v Krki delal ?
Mal se je treba razmigat pa sm su neki zmontirat tja pa si ga najbrz vidu za ograjo je bil, ne...
Ja, tam pod sintezo pri G7 da so ga cuvali
Ceprou tisti varnostniki vglavnem cele dneve studirajo sportne stave
Zadnjic sem cakal ene 3 minute preden je dvignil svoj pogled iznad top sporta in mi odprl rampo. Ce jim pa potrobis si pa gotov. So globoko uzaljeni in bos vecno cakal
Notranjost zelo vsec.....Zunanjost odlicna....letvica na zadnjem odbijacu res raje crna....ne potegnejo mi pa feltne....pac to sm jest...mi se na nobenem avtu niso potegnle....
Men tud avto bomba. Dost z okusom narejen, v enem stilu. Edino feltne tud men niso nevem kaj...itak pa men skor nobene tele "popularne" feltne niso vsec.