Pozdravljeni!
Spet sem se srecal z enim problemom, ki sem ga naredil pa se vecjega.
Stikalo ventilatorja mi je crknilo (pregledal sem vse varovalke, pa so vse cele, mehanik pa mi je tudi priporocal menjavo), pa sem sedaj snel kolescek dol in sem hotel na roko obrnit in.... neka vzmet mi je ocitno padla ven, pa sedaj lahko vrtim kolescek za 360° (od ventilatorja to)
A se komu sanja, kako lahko pridem do celotne enote? Kaj moram vse razdret?
Temperatura iz dneva v dan raste in se res ne bi rad potil v avtu, pa se gretja ne morem uporabljat (za zimo bomo celo potreboval).
Aja. Avto je Clio 2 letnik 2001, klima je rocna. Upam da je vse kar potrebujete.
Potreboval bi pa cimprej, da mi slucajno ne zaprejo trgovine z rezervnimi deli pred prazniki. Na servis pa tudi ne mislim dat, ker so ze parkrat posteno olupili, pa nocem da me se enkrat.
Hvala
"stikalo" vetilator - NUJNO
evo, sem resil zadevco.
Nasel v lezaju identicne kroglice, tako da stvar deluje, vendar sem prisel do zakljucka, da me zafrkava kljucavnica.
Ko obrnem kljuc se zaslisi nek zvok pri enoti in pa lucka od klume zasveti (seveda ko jo imam vzgano), potem pa vgasne in ne dela ventilator, posledicno pa tudi klima ne.
Mogoce kdo ve, koliko stane nov vlozek kljucavnice?
P.S. piksna, ce potrebujes kuglico, ki je odskocila vn, je identicna v SKF-ovih lezajih o s komercialno oznako 627-2RS1. ali pa z oznako 6-19-6.
Nasel v lezaju identicne kroglice, tako da stvar deluje, vendar sem prisel do zakljucka, da me zafrkava kljucavnica.
Ko obrnem kljuc se zaslisi nek zvok pri enoti in pa lucka od klume zasveti (seveda ko jo imam vzgano), potem pa vgasne in ne dela ventilator, posledicno pa tudi klima ne.
Mogoce kdo ve, koliko stane nov vlozek kljucavnice?
P.S. piksna, ce potrebujes kuglico, ki je odskocila vn, je identicna v SKF-ovih lezajih o s komercialno oznako 627-2RS1. ali pa z oznako 6-19-6.