?! kaj ma veze gdaj so prsli ? Sej jih ne dajejo naknadno gor.suzukiGTI napisal/-a:Brez spoljlerja sta bila zato ker so sele vcer ponoc prslismile4me napisal/-a:dns sm dva vidu zuni pred adjustazo, rdecga pa sivga, sam sta bla brez spojlerja....
2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
hotu sem rect da niso pravocasno prispeli in so sestavli brez njihsal3 napisal/-a:?! kaj ma veze gdaj so prsli ? Sej jih ne dajejo naknadno gor.suzukiGTI napisal/-a:Brez spoljlerja sta bila zato ker so sele vcer ponoc prslismile4me napisal/-a:dns sm dva vidu zuni pred adjustazo, rdecga pa sivga, sam sta bla brez spojlerja....
Am, meni je fotr kazau slike tega pred kakih pol leta. Samo, to naj nebi biu Twingo, ampak cist en drug avto. Sej prednji del ni popolnoma nc podoben twingotu. Ubistvu ni nc podobno Twingotu, tako da nevem ce je to potem twingo. Nevem ce majo te, pri Zurnalu prave podatke. Ta avto se bo delau v Novem mestu, ampak sele enkrat drugo leto.
kiko,je ze bil ta predstavlen ze lani
Za zdaj se govori samo o enem motorju, in sicer 1,2-litrskem iz modela GT, ki bo nekoliko dodatno "povrtan", tako da bo iz sebe iztisnil 88 kW/120 KM. Ali se bo v njem pozneje znasel tudi 1,6-litrski motor iz modela RS (102 kW/140 KM), se ni znano.
mene pa to bolj veseli

pa kot je ze ClioOwner napisal,ce podatki drzijo
Za zdaj se govori samo o enem motorju, in sicer 1,2-litrskem iz modela GT, ki bo nekoliko dodatno "povrtan", tako da bo iz sebe iztisnil 88 kW/120 KM. Ali se bo v njem pozneje znasel tudi 1,6-litrski motor iz modela RS (102 kW/140 KM), se ni znano.
mene pa to bolj veseli
pa kot je ze ClioOwner napisal,ce podatki drzijo
Vse je to vredi in okej. Samo ne drzi da je to Twingo Cabrio. Tisti avto na tem linku, naj bi bil novi sportni cabrio dvosed. V stilu 206/207 CC, le bolj sporten. Vsekakor pa to ni Twingo Cabrio, sej mu ni nc podoben, vsaj prvi del bi morau bit isti kot pr twingu, ce ze zadnji nemore bit zaradi strehe. Glede motorjev mozno da drzi. Taksne so moje informacije.