Zanima me koliko kartic ima laguna 2002? eno ali dve....kako je z rezervo.
mora imeti avto ce kupis rabljenega dve kartici ali eno in kaksen rezervni kljuc???kako je s tem
rezervni kljuc pride kot navaden kljuc, ker sm ga vidu na sluzbenem.. ker tudi v kartici je kljuc, ce potegnes uni rob odebeljen temno sive barve, se skriva navaden kljuc no3
Imam svojo glavno kartico razstavljeno, ampak rabim zelo mali spajkalnik za tovrstno pocetje, ce mi bo uspelo, se lahko lotim se tvoje kartice. Sicer bi bilo fino, da se mi roke ne bi tresle ko pijancu...
Ah, jaz imam druge tezave, stikala so cela. Verjetno zato, ker se je vecino casa uporabljalo prostorocno odklepanje/zaklepanje, zdaj pa to ful pogresam.
imel sem omenjeni problem, na sreco je popravljeno in dela...in seveda velika zahvala ocetu, ker je to postimu tko k treba
navodila za popravljanje so pa kot ze omenjena...kartico razrezes z olfa nozem, pazi na notranje dele da cesa ne poskodujes nato pa s spajalnikom pospajkas po 4 kotih kvadratnega stikala.priporocam da takoj probate ce dela in ce dela na koncu samo se zlepite oba dela kartice. izgleda enostavno in tudi je, samo je potrebno veliko potrpezljivosti, koncentracije in seveda mirna roka