Po kratkem "dopustu brez avtomobila" se vracam nazaj z novim strojckom Kupil sem Cliota 1.2, L94, Centralno zaklepanje pa servo ma...Je precej ohranjen...Edina stvar ki me moti (se bo popravilo!!), je nalepka pri pokrovu za kesl, powerfull nalepka V teh par dneh sem z avtom zadovoljen, gre vredu, najbolj mi pa je vsec poraba! V planu imam 14-15col feltne, temnenje sip, nizanje, obvezno pa en hud sound system Rally zavesce so letele dol po slikanju!!!
Evo se slikce...
Zadnjič spremenil Serge|, dne 08 Dec 2009, 18:58, skupaj popravljeno 4 krat.
No in se en lep dan za avto prat je bil...Dokler ni zacel dezevat
Par fotk iz preteklega mesca... Slikano z telefonom...
Prva je, montaza hupe! (v soncu, dezju ali snegu kot tri vremenski taft, vse mi popravjo- brat pa en kolega k drzi marelo)
Pol par dni kasnej mi je ata zrihtu feltne za letne gume (ne niso alu ker se nesplaca v ta avto neki vlagat..). Presmirglane in na novo pobarvane, ZA silo...
Pa se lucke ko mi niso delale pr stikalih za gretje pa... (pr stikalu za ventilator je bolj svoh pa newm zakaj )
Aja pa se slike od danes!
Ja je cist mal..Pol k to rjo poleti 1x zrihtam, si bom se celega izoliru proti rji. Tko k je ata bivse 2. Astre! Grem stavit da se niti ena ni zarjavela, ce so se obe sploh na cesti
Zadnjič spremenil Serge|, dne 25 Apr 2008, 17:10, skupaj popravljeno 2 krat.
@: litlleracer- Bobne pa celjusti bom letos strihu, felge te se 1x zrihtu pa mogoc se bojo kake lucke dale gor,lexus pa angel eyes...se nevem, glede nizanja pa se studiram ker mi ni neki za spusat k pol niam tko uporabnega vozila sej ves....
Temnenje pa ziher odpade...
NPR!!! Men se je od crome avto dopadu!!! Odbijace si bi nabavu take...pa meglenke???nevem se morm se mal posvetit z bratom... Ce bi to naredu bi absolutno mogu nizat
JAO ko ta 1.2 nikamor ne gre sam pije
madona, najprej gor napiss kog gre in da mal pije, pol pa spodi cist nc, potem kaj vse misls zrihtat, pol pa pravs da se ne splaca vlagat u auto , se bo treba odloct kaj bi rd
ma lei...sei ti nerabi gor dajat 16 colske feltne...
js mam 14ke gor...pa gume 185/55...pa spuscen za 30mm
in se zmjra lahko peljem 4 folka notr brez da bi karkoli drsalu al karkoli...
ce pa zj misls delt kukr od crome.....ne kupavat angel eyes pa lexus...
pusti ga kukr je...keep it FDM